Ще оцелее ли "сглобката"? Христо Иванов: Няма смисъл да си извиваме ръцете

  • 06 ноември 2023 13:19

  • 5236
  • 30
© Bulphoto
Слушай новината Слушай новината

Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, съпредседател на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" и Атанас АтанасовАтанас АтанасовАтанас Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има, съпредседател на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" благодариха на всички гласоподаватели в специален брифинг на новият кмет на София Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

В него участва и Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, съпредседател на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", както и Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси, лидер на "Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и".

Петков и Атанасов обявиха, че идва времето, когато парите на българите наистина ще останат в България.

 

Снимка: NOVINI.BG

Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически  благодари "и на другите десни избиратели, които са извън нашите проекти". "Въпреки, че повечето избиратели на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в гласуваха за Ваня Григорова, хората които гласуваха за дясна София и от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, и от „Синя София“ - направиха тази разлика. Във Варна дадохме обещанието, че Варна ще се управлява от варненци. Решенията за Варна ще се взимат в кметския кабинет и Общинския съвет. Не по хотели или партийни централи", категоричен бе съпредседателят на ПП. 

"Пазарджик показа, че няма крепост в България, която да е по-силна и по-голяма от желанието на хората за промяна. Това, което се случи там, е пример как тази промяна може да отиде във всяко кътче на България.  Хората в Благоевград казаха, че тяхното бъдеще може да бъде различно. Искрата, която запалихме преди три години, вече пламна. Близо 1/3 от всеки българин ще бъде управляван от кмет от нашата коалиция. Това е една голяма отговорност", допълни Петков. 

 

Снимка: NOVINI.BG

"Не беше лесно в тази феодална държава да се появи смелост. Беше тежък труд. Пожелавам на нашите кметове и общински съветници да осъзнаят отговорността си пред местните общности за повишаване благосъстоянието на българското общество", посочи той.  "Трябва да работим много за доверието в институциите. Избирателната активност беше ниска, което показва, че в големи части на българското общество има недоверие в институциите. За това имаше обективни и субективни причини като скандала преди първия тур, заради който беше отнето правото на гражданите да гласуват с машини. Институциите, които имат отношение и отговорност към тази тема да изследват обективно всички факти и да се потърси отговорност", категоричен бе Атанасов и поясни, че  не се изчерпва всичко с освобождаването на председателя на ДАНС.

Заради галимацията около машинното гласуване: Денков иска от президента да освободи шефа на ДАНС

Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, отговори на въпроса - ще има ли нови предсрочни парламентарни избори.

Припомняме ви, че вчера лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко Борисов видя нова коалиция след местния вот - между "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" и Възраждане и намекна, че "сглобката" в правителството може и да не оцелее.

"Тази отговорност носи негативи и съответно всички плащат определена цена. Нашата коалиция видимо плаща и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в също. Въпросът е каква е алтернативата? Няма смисъл от заплахи и извиване на ръце", заяви Иванов. "Въпросът е каква е алтернативата - да хвърлим страната в продължение на парламентарната криза - до кога и за какво? Ще видим какво решение ще вземе ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Не очаквайте от нас да почнем в същия тон да заплашваме, да лашкаме и да дестабилизираме страната", каза още той. 

Снимка: NOVINI.BG

Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския призова Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да прояви разум. 

Той коментира, че е редно всички да се научим, че българската политическа система се променя и трябва да започнем да свикваме, че българските граждани дават доверието си на различни формации. "Ще трябва да се научим да се договаряме, да живеем заедно", обясни той и добави, че това е шансът за България. Според него сега всички ще трябва да се научат, че трябва хората да си имат доверие и да постигат разбирателство, макар и тях да ги няма. "Може би това е добър шанс за България", поясни Иванов. Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически допълни, че нито един от приоритетите на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" не е променен. Атанас АтанасовАтанас АтанасовАтанас Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има също взе думата и напомни, че следващата седмица е важна за страната ни, защото предстои да бъде гледан Бюджет 2024 на България. Владислав Панев, "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" потвърди, че наистина ни очакват важни времена заради Бюджет 2024.

Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически съобщи, че не е имало никога никакви договорки.

Според него победата на Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите показва, че обществото му вярва. 

 

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
5236 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар
Мила

2023.11.07 | 19:57

30
За всички ни е по-добре да не оцелява тая сглобка
Галя

2023.11.07 | 19:57

29
Тая сглобка е като брак по сметка. Почва да се разпада веднага щом свършат парите
Гергана

2023.11.07 | 10:55

28
Христо пак се е изказвал, много обича изяви и празнословие и дотам му е капацитетът
Петър

2023.11.06 | 21:22

27
Иванов си трепери за депутатската заплата!
Шарлатания по Харвардски

2023.11.06 | 18:01

25
.....специален брифинг на новият кмет на София Васил Терзиев....... Рибата в морето а сложили вече тигана. Да бяхте изчакали решението на съда - а? Щото изборите ще бъдат оспорени и някои мазни усмивки може да угаснат.
"ала - бала" при президента

2023.11.06 | 18:02

26
Ами трябва пак да няма "ала - бала" при президента за да бъде всичко честно.

2023.11.06 | 17:19

24
по - голямо дъно няма в българската история! и нека краЖБАТА да започне сега!

2023.11.06 | 17:05

23
Какви смачканяци са всичките от снимката. Какъв резил за България. Банда тъпаци, подредени като аптекарски шишета.

2023.11.06 | 16:45

22
В ЗАПИСА самият Кирил Петков си признава, че ПП печели парламентарните избори с изборна измама

2023.11.06 | 16:23

21
samo mariconi tuka na tva foto

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини