Слави Трифонов с отворено писмо до премиера: Вървя с наведена глава, в посоката, в която вие ни водите

  • 02 ноември 2023 09:38

  • 3642
  • 7
Слави Трифонов с отворено писмо до премиера: Вървя с наведена глава, в посоката, в която вие ни водите
© Булфото, архив

Лидерът на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в написа отворено писмо до премиера акад. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С, споделя той във Фейсбук. 

Публикуваме цялата позиция на Трифонов без редакторска намеса.

Отворено писмо до министър-председателя, Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С, от Слави Трифонов: 

“Г-н министър-председател, снощи гледах Ваше интервю по телевизията. В него, покрай многото мъдрости, които споделихте с водещата и с българския народ, казахте и следното, цитирам Ви дословно: “Бъдещето на България зависи от това кой избор ще направим - дали ще следваме примера на нашите будители, или примера на Бай Ганьо и Андрешко.” Край на цитата. Разбирам Ви прекрасно, г-н министър-председател. Значи, който гласува в неделя за Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната", гласува за народните будители, а който гласува за някой друг, гласува за Бай Ганьо и Андрешко.

Денков: Изборът на България днес е между будителите и "Бай Ганьо прави избори"

Така е, г-н министър-председател. С мъка и с ръка на сърцето си признавам - вие сте будители, а ние сме селяндури. Добре, че сте вие да ни водите. Вие и другите будители от ПП, защото ако не сте вие, Вие и другите светли умове от ПП, ние ще си седим в блатото до съдия-изпълнителя. С тази метафора показвам, че съм чел Андрешко. Все пак не съм толкова тъп. Чел съм и Бай Ганьо и прекрасно разбирам какво искате да кажете с това, което казахте по телевизията. Вие сте нещо като Иречек, а ние седим в купето на влака и искаме да ядем круши.

Но Вие, г-н министър-председател, Вие и останалите велики интелектуалци от ПП компенсирате нашата селяния. Вие и Вашият труд за сапуна, това гениално творение, с което сте станали академик, Вие ни показвате какви щяхме да бъдем, ако не бяхме толкова прости. Знам, че никога няма да достигна Вашето съвършенство, знам, че никога няма да бъда толкова умен и красив като Вас и другите невероятни таланти от ПП и това ме натъжава. Но пък се радвам, че Вие съществувате. Вие и другите перфектни личности от ПП. Благодаря Ви, че Ви има. Вървя с наведена глава, в посоката, в която вие ни водите. Вие и другите мъдри политици от Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"
Обичам ви!”

Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в - чалгар, мафиот, селяндур и бивш певец.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
3642 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Witclyputcly

2023.11.02 | 13:41

7
Ашколсун за отвореното писмо!

2023.11.02 | 10:49

6
Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много сперма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба -----> mub.me/neoix
Утрепко

2023.11.02 | 10:36

5
Навеждай глава и духай руски боклук Продаде се като проститутка на бушмените Ши ги носиш в гроба парите дето ти дадоха долен селяндур .

2023.11.02 | 10:26

4
ахахахха браво, Слави!

2023.11.02 | 10:16

3
адмирации за Слави, но ако беше направил правителство сега тия нямаше да са на власт

2023.11.02 | 09:50

1
Диван бей - чалгар, мафиот, селяндур и бивш певец
Мамо мила

2023.11.02 | 10:05

2
Чалга гнус

Добави коментар

Водещи новини