Пеевски към здравния министър: Спрете изкуствената криза с недостига на инсулин

  • 02 ноември 2023 09:37

  • 1522
  • 2
Пеевски към здравния министър: Спрете изкуствената криза с недостига на инсулин
© ДПС
Слушай новината Слушай новината

За незабавното издаване на заповед от министъра на здравеопазването, с която да бъде временно спрян паралелният износ на лекарства за лечение на животозастрашаващи заболявания, сред които и инсулин, настоя съпредседателят на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

Той е сезирал министъра, след като публично бяха оповестени тревожни данни за това, че заради спекулативния износ на тези медикаменти под риск са поставени здравето и живота на хиляди български пациенти, половината от които са деца.

Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на напомня, че всяко забавяне на забраната води след себе си непредвидими последици. Най-опасно от всички бездействия е бездействието по отношение на здравето на хората, казва Пеевски в писмо до министъра.

Делян Пеевски: Очаквам министър Цеков незабавно да заведе дело за собствеността на Руската църква

Това е грубо погазване както на Хипократовата клетва за всеки един медик, така и за клетвата, която полага всеки български министър и депутат, се казва още в писмото. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1522 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.11.02 | 10:49

2
Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много сперма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба -----> mub.me/neoix

2023.11.02 | 09:55

1
оправете си заглавието: каза министър-председателят

Добави коментар

Водещи новини