Контрера: Опровергахме платената социология. ВМРО е в СОС

  • 01 ноември 2023 10:34

  • 951
  • 4
Контрера: Опровергахме платената социология. ВМРО е в СОС
© Фейсбук

От самото начало на предизборната кампания предупреждавам, че социологията, която се изкарва, е невярна и заблуждаваща. От ден първи до нощта на изборите по всички комуникационни канали във водеща позиция се поставяха двама от всичките 22-ма кандидати за кмет на София, а именно Васил Терзиев и Антон Хекимян, като на избирателите услужливо се насаждаше идеята, че алтернатива на тези двамата няма и не може да има. В различните „извадки“, които така не получихме отговор какви са, с какъв профил, от къде, в каква възрастова група и т.н., ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа не фигурираше до последно никъде. Това казва в своя позиция общинският съветник от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа в Столичния общински съвет Карлос Контрера по повод тиражираните социологии, според които ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа не намираше никаква подкрепа за участие в местната власт в София, съобщиха от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа.

За сметка на това Терзиев и Хекимян се „гонеха“ с разлика от процент и малко и аха-аха да се прескочат един друг. Е да, ама не, както казваше един легендарен български журналист.

ВМРО-София не подкрепя нито един от двамата кандидати на втория тур

Българските граждани съвсем не се вместиха в стъкмистиката и гласуваха, както им показа съвестта. И вторият стана трети, третият втори, а изстреляният в космоса от същата тази социология от екзитпол-а и паралелното преброяване с почти 40% Терзиев, леко се приземи. И нека добавим всички тези в битката не бяха сами. Те се явяват в коалиция – ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ-„Спаси София“, „Левицата“-БСП и т.н,

А малката историческа, бутикова по своята същност, Организация ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, която се яви отново сама на избори в София - за четвърти пореден път , беше отписаната с лека ръка. Организация с идеали, с традиции в Общинския съвет на София, с каузи и ясна програма, която отстоява и реализира в продължение на изтекли вече три и започнал четвърти мандат.

Ще ви кажа и причината за това тенденциозно неглижиране – първата и основна е, че ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа не плаща за социология. И второ – ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа вярва в ценностите, които изповядва и вярва в програмата, която следва. Вярва също така, че в България има хора, които ги изповядват и следват.

По тази причина и ние от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа в София се явихме сами на местните избори с ясното съзнание срещу каква пропагандна машина се изправяме. Но и с вярата, че моралът и ясните политики, които следваме ще ни доведат до успешен край.

И его резултатът - ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа отново е в общинския съвет напук на всички, които ни отписваха и ще се бори за ред и сигурност в София!

Социолозите обаче дължат обяснение на българските избиратели защо ги подведоха.

Дължат им и голямо извинение.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
951 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.11.11 | 18:35

4
Боню циганина ще съсипе София ,Мамкаму скоро ще му взема Скалпа ЦИГАНСКА ,да внимава къде се намира

2023.11.01 | 14:30

3
Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много сперма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба -----> mub.me/neoix

2023.11.01 | 11:03

2
Голямо представителство има този необразован и грозен селяндур
СТОЯН

2023.11.01 | 10:53

1
Никой не се интересува от вас. 1 тъпак само.

Добави коментар

Водещи новини