Кирил Петков с коментар за извънредното заседание на НС и таксата за руския газ

  • 26 октомври 2023 17:43

  • 2397
  • 5
Кирил Петков  с коментар за извънредното заседание на НС и таксата за руския газ
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

И "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" няма да влезе на свиканото този петък извънредно заседание на Народното събрание. Това каза пред журналисти днес в Сливен съпредседателят на ПП "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, помолен да коментира изявлението на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е няма да присъства на заседанието, в чийто дневен ред е президентското вето върху промени в Закона за енергетиката.

"Ние няма да влезем в парламента, защото следващите два дни са времето, в което хората трябва да решат кой да бъде градоначалник, кой да бъде човекът, който следващите четири години ще управлява техните населени места, посочи той. Всичко, което е свързано с "Лукойл", винаги може да се реши след изборите. Сега е време да говорим за инфраструктурата, за детските градини, за училищата, за болниците и хората да направят правилния избор."

Нинова: БСП няма да влезе утре в парламента, така няма да има кворум, няма да има и заседание

"Когато България може да печели от собствената си инфраструктура над 2 милиарда на година, ще бъде огромен пропуск да не го направи. Лично аз поздравявам министъра на финансите, въпреки сезирането на Конституционния съд", каза още Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически във връзка сезирането на Конституционния съд от президента Румен Радев за новите енергийни вноски върху вноса и транзита на природен газ през България.

Петков бе в Сливен на празника на града - Димитровден, за да подкрепи кандидатите за кмет и общински съветници от коалицията "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", предаде БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2397 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.10.26 | 22:50

5
Кир Петков вятър го вее на бял кон

2023.10.26 | 19:42

4
amerikanski otpadak nali se doseshtash tce sled sluginajat si na koziak shte bgledash shengen prez ungarskiat kriv makaron

2023.10.26 | 19:14

3
Кап ут

2023.10.26 | 18:29

2
Малоумния можел да коментира
Анонимен

2023.10.26 | 18:07

1
Трябва такса за вредни емисии да платят Лукойл ако е лошо качеството на дизеловото гориво.

Добави коментар

Водещи новини