Рокадите в МВР Пловдив продължават

  • 19 октомври 2023 12:05

  • 1477
  • 0
Рокадите в МВР Пловдив продължават
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Рокадите в МВР Пловдив продължават.

Главен инспектор Александър Костадинов и главен инспектор Деньо Грозев са новите началници на Първо и Четвърто РУ в Пловдив.

Костадинов е роден през 1980 година. Завършва Академия на МВР през 2003 година и от тогава започва кариерата му в структурите на вътрешното ведомство в Пловдив. Първоначално е назначен като разузнавач в сектор „Криминална полиция” при Второ РУ. В периода от 2005 до 2015 година последователно заема същата позиция в сектор „Борба с организираната престъпност”, група „Работа с оперативни източници” и отдел „Криминална полиция”. През 2021 година оглавява сектор в отдел „БОП”, а през март 2023 година отново е част от състава на областната дирекция на МВР.

Назначиха нов директор на полицията в Перник

Главен инспектор Деньо Грозев застава начело на Четвърто РУ. Роден е през 1975 година. Завършва висше образование с квалификационна степен „бакалавър” в ПУ „Паисий Хилендарски” през 2003 година. Професионалният му стаж в системата на МВР е от 1996 година и изцяло преминава в пловдивската областна дирекция. Започва като полицай в Специализирано полицейско звено за охрана на обществения ред – Община Пловдив, а в периода 2004-2007 година работи като младши разузнавач по линия на престъпленията с наркотични вещества в Шесто РУ и в отдел „Противодействие на престъпленията”. През 2011 година става разузнавач в отдел „Криминална полиция”, където от 2020 година до настоящия момент е преназначен като началник на една от групите. 

За постигнати отлични резултати в изпълнение на служебната си дейност и двамата са награждавани многократно, пише Дарик.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1477 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини