Тошко Йорданов: Ако конфликтът в Израел се разрасне, горивата и петролът у нас ще поскъпнат

  • 12 октомври 2023 13:28

  • 3225
  • 6
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Запознаха ни службите с докладите си по темата. Мисля, че сега ми е интересно тези от сглобката дали ще тръгнат да сменят директорите на службите си. Нашите разузнавателни служби работят толкова, колкото могат. Това заяви Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. след Председателския съвет в парламента.

Всичко по темата:
Войната на Израел с Иран и Хамас 2065

"Познайте кой не си даде телефона – секретарката на Пеевски и премиерът Денков. После влизаха някакви други хора – момиче с кафе влезе докато се четат секретни документи. Който не иска, само той не влезе. Лорер и Пеевски носят отговорност по Закона за класифицираната инфорамция, докато девойката с кафето не носи. Смешно беше", коментира той.

"Имаше реплики кой може да присъства и кой не. Важното беше да се чуе какво е положението, тъй като конфликтът е достатъчно голям, с тенденции за изостряне, с трудно предвидими последствия. Хубаво е сега да се види дали някой иска да сменя службите и дали ще задействат дерогацията на руския петрол", каза още Йорданов.

По повод утрешния вот на недоверие, той заяви: "Страната е в сложна ситуация. Ако този конфликт се разрасне, горивата и петролът ще поскъпнат."

"В един такъв конфликт е логично да има притеснения. Не е нужно човек да се сдобие с класифицирана информация, за да се сети какво може да се случи. Хубавото е, че службите са се задействали с целия си капацитет. Отделно пък, той не е особено голям, защото са останали недофинансирани", допълни още той.

Започна Председателският съвет в парламента във връзка с националната сигурност

За становището на Венецианската комисия той заяви: "Христо Иванов и министърът на правосъдието, и цялата им комисия ставаха, лягаха, ядяха с тази комисия, въпреки че им казахме, че е само консултативен орган. Сега им направи предположенията на нищо, сега всички тези обясняват, че не е важно какво обяснява Комисията. Това са икономически некадърници."

 

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
3225 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2023.10.12 | 21:04

6
Започвайте, иначе ще трябва да връщате парите на путьо

2023.10.12 | 18:00

5
Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно по-хладно от ви.агра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ер.екция, много спе.рма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами------> mub.me/medik

2023.10.12 | 14:48

4
Тошко....това с горивата от руското посолство Митрофанова ли ти нареди, да лъжеш!?!?
Тошко Африкански

2023.10.12 | 14:32

3
Ами чалгопитек - бягай да се биеш в ивицата Газа за да свърши всичко по бързо ама внимавай да не те онодят резаците, че какъвто си нисичък даже няма нужда да падаш на колене за да им правиш тутурутки.
Сандокан

2023.10.12 | 13:52

2
Баси гнусния ИТН чалгаджийски папячо! Такива ги вкараха обците във НС комици.
ТОШКО ИСКА ДА СЪБОРИ ПРАВИТЕЛСТВОТО

2023.10.12 | 13:51

1
ЕВРИКА. Тошко се събуди, горивата щели да поскъпнат заради конфликта на Израел с Палестина. Война има и в Украйна. Тошко иска да събори правителството да усложни проблемите ни. И той като БСП-БКП и Възраждане се грижи да бъдем едно НИЩО!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини