Габриел ще приеме държавния секретар по европейските въпроси на Франция Лоранс Бун

  • 12 октомври 2023 06:55

  • 733
  • 4
Габриел ще приеме държавния секретар по европейските въпроси на Франция Лоранс Бун
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел ще приеме държавния секретар по европейските въпроси на Френската република Лоранс Бун в МВнР. Това е първото посещение  на Лоранс Бун в България.

По време на разговорите се очаква министър Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова и държавният секретар Лоранс Бун да обсъдят широк кръг въпроси от взаимен интерес и актуални теми от международния дневен ред, като войната в Украйна, широкомащабните атаки срещу Израел от страна на Хамас, разширяването на ЕС и Република Северна Македония, бъдещето на Европа, Шенген, стратегическото партньорство и актуализирането на Пътната карта, образованието и научните изследвания. 

Мария Габриел: Избирането на България за член на СПЧ е признание за активната ѝ политика в сферата на правата на човека

Съвместната пресконференция ще се състои от 15:50 часа в МВнР.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
733 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.10.12 | 11:40

4
Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно по-хладно от ви.агра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ер.екция, много спе.рма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами------> mub.me/medik

2023.10.12 | 08:15

3
ФРЕНСКОТО ШИМПАНЗЕ
????

2023.10.12 | 08:03

2
А бе,ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАТЕ да МЪЧИТЕ ОЩЕ "Другарката"Неделчева???? ЗАЩО не я ПУСНЕТЕ да си ХОДИ???? ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ,тя НЕ СТАВА даже и от Европа я ИЗГОНИХА !!! НЕ СТАВА !!!

Добави коментар

Водещи новини