Елка Налбантова е назначена за заместник-министър на труда и социалната политика

  • 09 октомври 2023 16:24

  • 1105
  • 2
Елка Налбантова е назначена за заместник-министър на труда и социалната политика
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Със заповед на премиера акад. Николай Денков Елка Налбантова е назначена за заместник-министър на труда и социалната политика, считано от 9 октомври т.г. Това съобщиха от правителствената информационна служба. 

Елка Налбантова има дългогодишен опит в управлението на проекти в областта на повишаването на благосъстоянието на децата, развитието на социалните услуги и изпълнението на реформата за деинституционализация на грижите за деца. До момента тя заемаше длъжността съветник към политическия кабинет на министъра на труда и социалната политика с ресори социално включване, социални услуги и подкрепа за детето и семейството. 

Назначени са трима заместник-министри

В периода 2019 – 2023 г. Елка Налбантова работи като експерт „Закрила на детето“ към Звено за управление на проекта за пилотно прилагане на Гаранция за детето на Европейския съюз в България по договор на УНИЦЕФ България с Европейската комисия и Министерството на труда и социалната политика. 

Притежава магистърска степен по биология от Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”. Има придобита допълнителна квалификация като психолог. С друга заповед на министър-председателя Мая Василева е освободена от длъжността заместник-министър на труда и социалната политика.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1105 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.10.09 | 20:39

1
Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно по-хладно от ви.агра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ер.екция, много спе.рма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами------> mub.me/medik

2023.10.09 | 21:52

2
Бегай бе , мацката определя ерекцията а не химикалите.

Добави коментар

Водещи новини