Рибарски коментира проекта за нови бойни машини

  • 06 октомври 2023 16:20

  • 880
  • 2
Рибарски коментира проекта за нови бойни машини
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Хубаво е да не се пришпорва този процес и работата на Народното събрание. Така народният представител Радослав Рибарски коментира пред журналисти в парламента думите на военния министър Тодор ТагаревТодор ТагаревТодор Тагарев е служебен министър на отбраната от 12 март до 29 май 2013 г. На 6 юни 2023 г. е избран за, че проектът за модернизация на сухопътните войски се бави. Рибарски обясни, че проектът за модернизация, вече е бил разгледан от ресорната комисия по отбрана и предстои одобрението му и в останалите комисии.

Преди заседанието на комисията, министър Тодор ТагаревТодор ТагаревТодор Тагарев е служебен министър на отбраната от 12 март до 29 май 2013 г. На 6 юни 2023 г. е избран за заяви, че очаква народните представители да подкрепят проекта. По думите на Рибарски ангажиментът на народните представители е наистина да се преоборудва Българската армия, но без това да е в разрез с бюджета, който предстои да бъде гласуван.

Тагарев призова НС да одобри купуването на бронетранспортьорите „Страйкър“ преди местния вот

Депутатът настоя, че следва да бъдат адресирани всички въпроси, които са били поставени по време на заседанието на комисията по отбрана и отбеляза, че някои от въпросите са изключително резонни, като например този за комуникационните системи.

Атанасов ще предложи да има отделен закон за дейността на служебните правителства

„Ние очакваме отговори, които в този процес, трябва да бъдат получени“, посочи депутатът. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
880 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.10.06 | 23:56

2
Искате ли луд секс за 2-3 часа, силна ерекция, дълго време без свършване и увеличаване на размера на пениса?! Сега е възможно и безопасно! Прочетете сами ------>> mub.me/xalfa

2023.10.06 | 16:38

1
НАПРОТИВ ЩЕ ВИ ПРИШПОРЯТ ДОКАТО ИЗВРЯКАТЕ И ЩЕ СВЪРШИТЕ РАБОТАТА.

Добави коментар

Водещи новини