Пловдивската полиция назначи 41 стажанти

  • 06 октомври 2023 15:46

  • 836
  • 0
Пловдивската полиция назначи 41 стажанти
© МВР
Слушай новината Слушай новината

Със заповед на директора на пловдивската дирекция на МВР ст. комисар Георги Чергов от миналата седмица са назначени 41 стажанти, които следващата седмица започват курс на обучение в Центъра за специализация и първоначална професионална подготовка в Казанлък.

Общо 34 мъже и 7 жени са спечелилите конкурса за младша изпълнителска длъжност, който стартира през март и приключи в рамките на няколко месеца.

Предстои успешно завършилите първоначалното си обучение да бъдат назначени като полицаи, младши полицейски инспектори или младши автоконтрольори в районните управления и сектор "Пътна полиция", съобщават от МВР.

При получаване на документите си днес в сградата на дирекцията стажантите бяха приветствани от ст. комисар Чергов, заместника му комисар Радослав Начев и началника на отдел "Охранителна полиция" комисар Костадин Костов.

Директорът на полицията в Перник е отстранен от поста си

Тримата ръководители им пожелаха успешно завръщане в пълен състав, както и да положат необходимите усилия в придобиването на теоретическите знания, които ще им помогнат в практиката.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
836 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини