Заместник-министрите Георги Тошев и Таня Георгиева се срещнаха с представители на ОИСР

  • 25 септември 2023 13:41

  • 638
  • 1
Заместник-министрите  Георги Тошев и Таня Георгиева се срещнаха с представители на ОИСР
©
Слушай новината Слушай новината

Заместник-министрите на земеделието и храните Георги Тошев и Таня Георгиева се срещнаха с  представители на Организацията за икономическо сътрудничество и развитие /ОИСР/ по повод първата им техническа мисия по земеделие в България, която се провежда в София.

Заместник-министър Тошев е отговорен за цялостната координационна дейност на министерството по присъединяването на страната ни кьм организацията.  Той посочи, че предвид високия приоритет на членството ни в ОИСР,  е осигурено присъствие на събитието на възможно най-широк кръг представители не само от дьржавните структури, но и от частния сектор, неправителствени организации и фермерски асоциации.

Заместник-министър Таня Георгиева подчерта, че постигането на членството на страната ни в ОИСР е тема, по която има обществен и политически консенсус. Тя изрази увереност, че членовете на техническата мисия ще съберат цялата необходима информация за селскостопанския ни сектор.

По време на мисията предстоят индивидуални срещи с представители на фермерски организации и учени от специализираните университети.

Растежът на световната икономика ще се забави през 2024 г., прогнозира ОИСР

Последвайте канала на

Десислава Станева
638 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.09.25 | 23:19

1
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> welcome.to/biocom

Добави коментар

Водещи новини