Премиерът за поредните нападки на президент и вицепрезидент: Безсмислена активност

  • 22 септември 2023 11:36

  • 3211
  • 38
©
Слушай новината Слушай новината

Има доклад на ДАНС, който показва, че тези трима души застрашават националните интереси. Знаете, че това са един руски и двама беларуски граждани. Докладът е на ДАНС и е секретен, не мога да го коментирам. Това е решение на ДАНС не мое. Не виждам смисъл да коментирам думите на посланик Митрофанова. 

Това заяви премиерът акад. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С, който коментира последните политически събития в страната.  

България експулсира висш руски духовник заради шпионаж

"Когато президентът говори за изкривена история, той се аргументира с изкривената история, а не се базира на истинската история. Няма какво повече да коментирам по тази тема. Ние искаме да служим на България и всяко едно наше действие е подчинено точно на това, Експертите дебатират в НС и когато са готови, ще вземат нужните решения. Дискусията около службите се води в НС. Аз не искам да давам моето мнение за службите, защото то ще бъде политическо. Нека експертите си свършат работата и тогава ще бъде взето политическото решение. Правителството не напада никоя институция. Искаме същото уважение. Когато обаче се премине определена граница, ние няма да си мълчим. Поредната безсмислена активност на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е твърдението му за Шенген. Мария Габриел му отговори много хубаво - всеки ден водим разговори. Аз трябва ли да обявявам факта, че съм говорил с премиера на Нидерландия? Не мисля, че има нужда да го обявявам. Посещението ми на 4 октомври в Австрия е договорено преди два месеца", отговори премиерът на поредните нападки от страна на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и вицепрезидента Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,.  

Илияна Йотова: Недоверие в службите изказват хора, които искат да сложат ръка върху тях

"Няма лошо кабинетът да получава подкрепа, когато изпълнява програмата си. Аз ще се радвам на подкрепа отвсякъде, за да изпълняваме програмата си. Ако започне подмяна на програмата ни, тогава нещата ще седят по друг начин. Всеки, който споделя нашата програма, може да ни подкрепя. Тези, които не сподлеят нашата програма, ще се борим с тях, за да я реализираме", категоричен бе той.  

"Вчера разговаряхме с ресторантьорите и хотелиерите. Започнахме разговора за това дали ДДС-то за тях трява да остане 9% или да стане 20%, но много скоро се разбра, че при тях проблемите са други и са натрупани негативи в начина, по който е организирана работата. Разговорът премина в плоскостта как да се изсветли сектора, защото тези, които работят по правилата, плащат си данъците и осигуровките, се оказват неоправдани. Разговорът се фокусира точно върху това - как с помощта на държавата и МФ да осветлим този сектор", ракри акад. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3211 38

Свързани новини

Коментари 38

Добави коментар

2023.09.22 | 15:26

36
Как е, цункате ли чурките на тиквуня, пеевски и посолството, чегъртате ли малките им кратунки с езиче, хахахахаха.

2023.09.22 | 16:26

38
Денков, как е зърнарите на пеевски поразшириха ли ти дупката.

2023.09.22 | 15:50

37
ТОЯ ПЛЪХ ЛЪСКА БАСТУНА НА ПЕЕВСКИ

2023.09.22 | 15:02

33
Свещениците не са дипломати и ако са агенти би трябвало да са арестувани но явно случай не е такъв.

2023.09.22 | 15:22

34
От посолството така наредиха.
Тенев

2023.09.22 | 14:54

32
Без коментар- такова затъване не е било никога!
Ха

2023.09.22 | 14:49

31
Оставка гнусен червей

2023.09.22 | 14:27

29
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> welcome.to/biocom

2023.09.22 | 13:38

28
Ядем хляб от над 100 тона украинска пшеница, предназначена за производство на лепила и шперплат

2023.09.22 | 13:29

27
Световен премиер си гн Денков.

Добави коментар

Водещи новини