Кабинетът и туристическият бранш стартират диалог за допълнително изсветляване на бизнеса

  • 21 септември 2023 20:29

  • 1080
  • 2
Кабинетът и туристическият бранш стартират диалог за допълнително изсветляване на бизнеса
© Министерски съвет
Слушай новината Слушай новината

Правителството и туристическият сектор стартират активен диалог за допълнително изсветляване на бизнеса, съобщава от правителствената пресслужба.

Министерството на туризма съвместно с представители на бранша и Министерството на финансите ще изработят конкретни мерки, които да гарантират, че добросъвестните хотелиери и ресторантьори, които градят имиджа на България като туристическа дестинация, няма да страдат от нелоялна конкуренция поради порочни практики. След като се оформят предложенията, ще бъдат обсъдени и при постигнато съгласие ще се изготви споразумение между правителството и сектора. Това беше договорено на днешната среща на министър-председателя акад. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С с представители на хотелиерския и ресторантьорския бизнес.

В разговора участваха също министърът на туризма Зарица ДинковаЗарица ДинковаЗарица Динкова е заместник-министър на външните работи на Република България с ресор и министърът на финансите Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на. В хода на срещата от бранша споделиха редица проблеми, трупани с години, които им пречат да работят спокойно.

„Най-големият потенциал за подобряване е там, където са най-големите проблеми. Ако предложите решения, които са смислени, ще ги обсъдим и ще ги реализираме“, заяви премиерът акад. Денков. Министър-председателят подчерта, че ефективни действия могат да бъдат реализирани много по-успешно с подкрепата на бранша.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1080 2

Коментари 2

Добави коментар

2023.09.21 | 22:59

1
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> welcome.to/biocom
Lissa

2023.09.22 | 02:03

2
Добре дошли в най-добрия сайт за секс запознанства - - - Meetme.pw

Добави коментар

Водещи новини