Гадателката на Берлускони предрече втори мандат на Бойко Борисов

  • 09 август 2012 09:27

  • 7390
  • 35
Гадателката на Берлускони предрече втори мандат на Бойко Борисов
©

Гадателката Теодора Стефанова предрече втори мандат за премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Според врачката на Берлускони обаче, ГЕРБ ще трябва да управлява в коалиция.

До края на сегашния мандат, правителството ще се раздели с още един министър, а в следващия парламент ще има много нови лица. Известната гадателка предсказа, че ще има още един неуспешен вот на недоверие до края на годината.

Стефанова разказа пред ТВ 7 за гостуването си на Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29 и Дарина Павлова във вила "Чертоза" на остров Сардиния. Тя сподели, че взаимоотношенията между двамата са семейни. Основните въпроси, които Берлускони е задавал към гадателката, са били вързани с любимия му отбор Милан и с политиката в Италия.

Във връзка със земетресенията в България, Теодора Стефанова обобщи, че пред природата и бог всички сме равни и никой не може да спре катаклизмите или да ги предвиди.

Последвайте канала на

Novini.bg
7390 35

Свързани новини

Коментари 35

Добави коментар
goj

2013.05.12 | 11:55

35
да живее Боко, смърт, бесило за комунистическите мекерета и техните подръжници, трябва да изчистим България от тия бонаци

2012.08.13 | 22:56

22
Първо се върни в училище и си довърши основното образование! Писна ми от неграмотни в сайта!
Звездите ми го крещят

2013.05.12 | 11:54

34
Оставете я тая проста селянка, слушайте мене. Тя не разбира от такива работи, аз имам трето, че даже и четвърто око. Виждам и миналото и бъдещето, че и зад бъдещето. Сега първото ми предсказание е че до края на годината ще се срещнем с извънземни. Те ще са много дружелюбни и много ще харесат шкембе чорбата,ракията и Азис. За главен преговарящ с извънземните ще бъде избран Краси Аврамов, понеже само той от всички хора на планетата е в състояние да говори езикът им. Второто ми предсказание е че Бойко сам ще хвърли оставката и ще отиде да продава царевица в Слънчев Бряг понеже него само за това го бива. Останалите от сбирщината на герб също ще се хванат с търговия, разбира се който отърве затвора. Третото ми предсказание е че до края на годината мистериозна болест подобна на чумата ще изтреби всички селяни и простаци в световен мащаб. Четвъртото ми предсказание е че скоро за всички ще се намерят пари и никой повече няма да живее в бедност, проблемите с питейната вода и изхранването на населението ще бъдат решени, а виновниците за тези проблеми ще бъдат одрани живи и ритуално изядени от предварително избрани за целта хора от всеки континент. И на Земята ще настъпи мир за вечни времена. Това е моето предсказание, ако не ви харесва можете да обжалвате в 3 дневен срок пред там който ползвате за бог/богиня или на който се оплаквате за проблемите си.
СТАНИМИР

2013.05.12 | 11:54

33
А я па прогнозирам, че изборите ще се решат на югоизток и РЕАЛНИТЕ президент и премиер ще имат изкусно поддържани мустачки. Сад бът тру
smehurko

2013.05.12 | 11:54

32
Do moderatora:zaschto ne mi dopuskate mnenieto?
Гочев

2013.05.12 | 11:54

31
Поздравления на № 15 !!! Възхитително и впечатляващо единствените и най-истински и точни предсказания - за разлика от фалшивите и подвеждащи на изперкалата гадателка ...........!!

2013.05.12 | 11:53

30
еми права е жената няма крадливия гей да спечели я!

2013.05.12 | 11:53

29
По-добре ли е да спечели крадливият мафиот педофил според теб?
Nikos

2013.05.12 | 11:53

28
Тази гадателка кога е познала нещо? Дрън-дрън , и и се плаща яко! Народа още спи непробуден сън и нехае що става зад границата! Съседите на евроцент скачат на кръв , а ние тука са ни го затъкнали яко тези охранени политици и няма пускане! Само в чужбина народе! Покажете на управниците , че имате смелост и никога не се обръщайте назад! А за връщане и дума да не става! Ще ни изгорят парите в БЛАТИСТИТЕ банки!

2012.09.06 | 11:33

27
Нострадамус и Ванга са единствените гадатели които наистина познават и са истински предсказатели не психично болни лелки със мега самочувствие като тоя крокодил ! Ако някой и вярва на тая за каквото и да е предсказание толкова по-зле за него тая никога не познала нищо до сега вероятно има заспали хора много по медиите на които въобще не има пука кой и за какво ни лъже всеки ден и продължават да и дават трибуна да се изявява въпреки , че е за психиатрията тая ако контактува със извънземни аз съм нобелов лауреат вероятно да ама не съм!
Радо

2012.08.13 | 19:21

14
Тази доста я е напекло слънцето втори мандат само ако си го купи даже и пари да ми дават за Боко-Тиквта не бих гласувал въпреки че съм без работа от година и половина! Не виждам смисъл да се гласувам за Герб нито казват колко работни места ще се открият или как ще оправят икономиката. Антрикизните мерки които ни казват че са взели са пълна мистерия въобще не споменават за тях.
Поредно Предсказание

2012.09.06 | 11:33

26
Работните места които ще открие ГЕРБ ще са курва по магистралите , Боклучия по сметищата , пречиствателните станции и заводите за боклук, овчари за животновъдството и ринане на говежди ла*на ,плочкаджия на някоя улица за ремонт ей така колкото за да могат глупаците от младежката организация на ГЕРБ да продължава да вярва , че тия не крадят като предните комунисти ! Вероятно ще надуят още щата на държавната администрация за да приютят роднините да им замазват следите след далаверите на тях и на 12 те мафиотски групировки от доклада на ЕС !
onq s konq

2012.08.13 | 19:21

11
Има си хас пък да не спечели...егати гадателката!Эащото точно при това правителство эа пръв път парите ми в банката не се обеэценява и за пръв път еврофондовете влизат в толкова внушителни раэмери в БГ.А това са нови раб.места эа иэграждене на магистрали, селско стопанство,пречиствателни станции,благоустрояване на градове и т.н.Лично аэ ги усещам много осеэателно тия пари и иэобщо не става въпрос эа далавери и други врътки1Това е положението.
до оня с коня

2012.09.06 | 11:33

25
Аз пък за първи път усещам как бизнеса спира и то не от криза,а от прилапването му от хора на ГЕРБ.Най-нагло се създава монопол и се погазват основни закони и права на дребните предприемачи.А едрите или получават инфаркт(Мишо бирата),или се откупват с милиони(Гриша Ганчев).Бойко завзе всички бизнеси,които оцеляват в кризата.

2012.08.13 | 19:20

9
Те и на Берлускони му крепяха управлението и всички твърдяха , че по добър политик от него не имала Италия ама като падна от власт се оказа че всичко е било реклама и нещата въобще не са така розови както изглеждат на всички които сляпо го подкрепяха и задушаваха в зародиш всяка опозиция ! Само , че за разлика от Италия на нас никой няма да ни помогне и да ни изкара от блатото след като Бойко си тръгне от властта и няма да има и българи които да знаят , да могат и най-важното да искат да възстановят родината си за 22 години политиците ( включително и настоящите се стараят да ни прокудят от родината ) .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини