Владислав Панев, ПП-ДБ: Начинът на субсидиране изгони хората от селата

  • 19 септември 2023 18:46

  • 1869
  • 3
Владислав Панев, ПП-ДБ: Начинът на субсидиране изгони хората от селата
© БНТ
Слушай новината Слушай новината

Субсидиите изгониха хората от селата. Начинът на субсидиране означава, че се стимулира основно зърнопроизводството, то има нужда от по-малко работна ръка, няма достатъчно препитание и хората бягат. Това каза в интервю за „Още от деня“ Владислав Панев – заместник-председател на ПГ на ПП-ДБ.

„Трябва да се промени методиката на субсидиране. Това не е в интерес на заетите в зърнопроизводството най-вече. За Украйна – има малко влияние върху цената, на която продават продукцията си, тъй като те я изнасят. Ако те изнасят 80% от продукцията си, за тях какво е значението каква е цената на българския пазар?“, запита той.

Националната асоциация на оранжерийните производители се обяви против протестите на земеделците в страната

Визията на правителството е тази, която би ги довела до успех, изрази увереност Панев.

Министър Вътев отиде при зърнопроизводителите: Обясни им, че и той идва от полето

„Исканията на всеки от негова гледна точка са справедливи. Много е хубаво, че има два протеста: точно на земеделците и енергетиците, тъй като това са два от секторите с най-голяма нужда от реформи. Щом има протести, значи нещо се прави“, смята депутатът.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1869 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ГОЧО БУЛГУРА

2023.09.19 | 21:18

3
ДА ВСЯКО. СЕЛО. ИМАШЕ ВСИЧКО , НО. ДРУГАРИТЕ КОМУНИСТИ. СИ ЗАГРАБИХА ВСИЧКИ. ТЕЗИ. АКТИВИ. И. ГИ РАЗДАДОХА. НА. ТЕХНИТЕ. ХОРА , ПРЕДСЕДАТЕЛИ НА ТКЗС. И. ТЕХНИТЕ РОДОВЕ. СРЕДНА РЪКА. РЪКОВОДИТЕЛИ. И. СЪСИПАХА. ВСИЧКО.
Оо

2023.09.19 | 20:58

2
Долни управляващи вече 33 години разсипаха държавата..от всяко село с овцеферма,кравеферма,свинеферма,птицеферми,тютюн,домате,лозя,овощни градини и др,с напояване тръбопроводи...
Е

2023.09.19 | 20:18

1
Открихте топлата рода най сетне

Добави коментар

Водещи новини