Мария Габриел е на работно посещение в Страсбург 

  • 13 септември 2023 10:52

  • 669
  • 1
 Мария Габриел е на работно посещение в Страсбург 
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Вицепремиерът и министър на външните работи Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова е на работно посещение в Страсбург днес, съобщиха от Министерството на външните работи (МВнР). 

Програмата ѝ започна с изслушване на годишното обръщение за състоянието на Съюза, с което председателят на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер ЛайенУрсула фон дер Лайен – германски лекар и политик (по баща Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е очертава основните стратегически приоритети пред Европейския съюз. 

Урсула фон дер Лайен: България трябва да бъде приета незабавно в Шенген

По време на посещението си в Страсбург, вицепремиерът и министър на външните работи Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова ще отдели внимание и ще проведе редица срещи в Съвета на Европа. Тя ще разговаря с генералния секретар на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа Деспина Хадзивасилиу – Цовилис, генералния секретар на Съвета на Европа Мария Пейчинович Бурич и председателя на Европейския съд за правата на човека Шифра О'Лиъри.

Речта за състоянието на Съюза (State of the Union – SOTEU) е знаково събитие в началото на всеки нов политически сезон в Европа. Дебатът за състоянието на ЕС демонстрира отчетността на Европейската комисия пред демократично избраните представители на ЕС и спомага за изграждането на по-прозрачен и демократичен Съюз.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
669 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.09.13 | 12:52

1
Крюела де Вил скоро ще бъде измита от прясна помия

Добави коментар

Водещи новини