Цветлин Йовчев: Алексей Петров нанесе голяма вреда на службите

  • 11 септември 2023 18:47

  • 6223
  • 10
Цветлин Йовчев: Алексей Петров нанесе голяма вреда на службите
© БНТ
Слушай новината Слушай новината

По-скоро ми звучи като екзотична идея. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ бившият директор на ДАНС и бивш министър на вътрешните работи Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола по повод предложението на Атанас АтанасовАтанас АтанасовАтанас Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има от ПП-ДБ военното разузнаване и Държавна агенция "Разузнаване" да бъдат слети в единна разузнавателна служба.

Всичко по темата:
Убийството на Алексей Петров 158

Има структури със специфични способности, които не могат да бъдат изградени и поддържани в една цивилна структура. Функциите, които трябва да извърши военното разузнаване, са много специфични. От тази гледна точка ми се струва, че сливането по-скоро ще навреди, отколкото да помогне, заяви Йовчев.

Не може на оперативно и на тактическо ниво да се премахнат разузнавателните структури Няма сериозни аргументи за създаване на единна разузнавателна служба, добави той.

Управляващите си мислят, че по този начин ще получат голяма власт, но службите не работят по този начин. Ситуацията е коренно различна от тази в началото на 90-те години и именно тук бъркат, посочи бившият директор на ДАНС.

Той отбеляза, че не е видял конкретни и аргументи за смяна на шефовете на специалните служби у нас.

Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола коментира и твърденията, че Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна е имал някаква роля при съставянето на правителството "Денков-Габриел".

Петков хвърли светлина върху слуховете за среща в Самоковския манастир с Борисов и Алексей Петров

През годините Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна винаги е имал силно желание да има влияние в службите. Възможно е определени политически кръгове да са се изкушили да се възползват от това, като му дадат съответните обещания, каза Йовчев.

През годините Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна нанесе изключително голяма вреда на службите. Трябваше да минат години, за да може това да се изчисти и да получим доверието на партньорите си, подчерта бившият шеф на ДАНС. Вкарването на такъв тип човек в политическите процеси в каквато и да е роля е крайно неприемливо. Такъв човек не може да бъде допускан до влияние в обществените процеси и в процесите на управлението, добави Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола.

По думите му възможните версии за убийството на Петров са много, като сред тях е и тази, свързана с евентуалното му предлагане на висок пост в службите.

Според Йовчев има съществен риск от ескалация на напрежението във войната в Украйна и въвличане на други страни в конфликта. Той призова спешно да бъде свикан Консултативният съвет за национална сигурност.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6223 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
ТОЗИ

2023.09.12 | 20:08

10
Е НАНЕСЪЛ МНОГО ПОВЕЧЕ ВРЕДИ НА ДАНС ОТ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ. ПЪЛНО ВЛЕЧУГО, МЕКОТЕЛО, ПРОДАЖНА ДУШИШКА.

2023.09.12 | 10:02

9
А ти какво направи с МВР, боклук долен?!?

2023.09.12 | 07:02

8
Йовчев дърпаш към политиката на Президента.Ти трябваше даси в затвора много отдавна.
Lissa

2023.09.12 | 01:47

7
Добре дошли в най-добрия сайт за секс запознанства - - - Meetme.pw
Вуте

2023.09.11 | 23:51

6
А ти ганьо, какво прави докато беше шеф и яде кюфтета
Майтапчи Йово

2023.09.11 | 22:58

5
И що сега го казваш бре, аланкоолу:)))?!?

2023.09.11 | 20:07

1
А ти докато беше там защо не направи нищо? И защо мълча докато трактора беше жив? Путьо такъв.

2023.09.11 | 21:39

4
опасно е затова

2023.09.11 | 21:37

3
това интервю беше най-съдържателното досега от Йовчев. Който е може да чете между редовете го е разбрал.

2023.09.11 | 21:37

2
това интервю беше най-съдържателното досега от Йовчев. Който е може да чете между редовете го е разбрал.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини