Кирил Петков: Никога не е имало среща между мен, Алексей Петров и Бойко Борисов

  • 04 септември 2023 20:16

  • 34021
  • 41
Кирил Петков: Никога не е имало среща между мен, Алексей Петров и Бойко Борисов
© Bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

„Първо искам да кажа, че понеже не бях в страната – изслушах всичко, които се изля по главата на моя баща. Искам да кажа ясно – моят баща има една прилика с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г – имат рожден ден на една и съща дата, но той никога не е членувал в БКП, никога не е членувал в служби и не е занимавал с политика. Заминава за чужбина през 1990 година с кубинските полети с надеждата да даде на семейството си по-добър живот. Върна се обратно през 2008 година, когато го поканих да работи за моята компания. Той изпусна всички мутренски години, няма никаква компания с Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна. Искам да призова всички политици – хайде да оставим семействата извън тази кална битка”. Това заяви съпредседателят на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Кирил Петков в ефира на Нова телевизия.

„Имам три дъщери. Най-голямата навърши 23 години и със съпругата ми отидохме на рождения ѝ ден в САЩ. Не бях на работно посещение в страната. Дъщеря ми завършва тази година инженерство и сме много горди с нея”, разясни Петков въпроса защо е бил на посещение в САЩ.

„Борисов каза първия ден едно, а втория ден – друго. Казаното през втория ден беше по-вярно. Никога не е имало среща между мен, Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Това, което се случваше, беше, че след четвъртите избори – г-н Борисов изпращаше най-различни контактьори, за да направи среща с нас. Ние отказвахме тези срещи, защото се надявахме, че „Промяната” може да продължи така, както ние си я представяхме. И така продължи без срещи. След петите избори ние бяхме втора политическа сила. Тогава седнахме – с Асен и лидерите на „Демократична България”, и си казахме, че ако искаме държавата да не отива в шести избори – трябва да направим тази среща. Никога не е имало значение кой и по какъв начин контактува с нас. Нашето решение бе на база изборите и задачите, които си поставихме. И на първата среща не сме говорили нито за правителство, нито за структура. тя беше за това дали въобще да си говорим”, категоричен беше той. 

Бойко Борисов потвърди, че Алексей Петров е имал участие в съставянето на управлението

Той поясни, че първата среща в била между него, г-н Борисов и Асен Василев. „Говорихме за това не дали да има правителство, а дали въобще да отворим разговор, дали въобще имаме общи виждания и приоритети.  След това всички разговори за кабинет се случиха в парламента с Мария Габриел и академик Денков и политическите лидери. И тогава вече решихме, че може би си заслужава да управляваме тази държава заедно”, разясни Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

„Знам, че идват избори, но нека да оставим калните битки настрана. Септември месец нямаме право на нито един празен ден в парламента. Всеки ден имаме закон, който трябва да направим, ако искаме да вземем парите по ПВУ”, подчерта той.

Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически подчерта, че "никой и по никакъв начин не е предлагал постове в никакви служби на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна". 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
34021 41

Свързани новини

Коментари 41

Добави коментар

2023.09.05 | 04:49

39
Как е завършил в Харвард с тази дислексия?!

2023.09.05 | 07:34

41
Тогава все още не е друсал толкова много кокаин и не е имал този проблем!
Ганчо

2023.09.05 | 06:30

40
Кой ви вярва бе помияри долни.
Ангел

2023.09.05 | 03:01

38
ПРОДЪЛЖАВАЙ ТАКА ГН.ПЕТКОВ И ЩЕ ПРИВЛЕЧЕШ МНОГО ЧЛЕНОВЕ НА ГЕРБ КЪМ ПРОМЯНАТА А ТОВА СА ДЕСНИТЕ И РАЗУМНИТЕ ХОРА В ГЕРБ!БОРИСОВ НИ ПОДВЕДЕ ЧЕ Е ИСТИНСКИ ДЕСЕН!!!?
Lissa

2023.09.05 | 02:32

37
Добре дошли в най-добрия сайт за секс запознанства - - - Meetme.pw

2023.09.05 | 00:57

35
АЛО ОСТРОТО, ТИ ВЪРШИШ ТОЧНО ОБРАТНОТО НА ТОВА КОЕТО ГОВОРИШ. ЛЪЖЕШ КАТО МАНГ. АСАТ. ТОЕС ТИ СИ СИ ТАКЪВ.

2023.09.05 | 00:54

34
Е защо пък тати да не познава най добрата барета преди 90 - те,бойните изкуства и т.н.Както и да е,но да се стигне до убийство беше гротеска.И кой довтаса после ?Отврат!

2023.09.05 | 00:49

33
Е добре,дори да сте говорили с Алексей Петров, Бог да го прости човека от какво се страхувате ?

2023.09.05 | 00:45

32
Е как татко Петко да не е бил член на БКП до 1990 г.след като 99.99 % бяха?Кирче,лъжеш,а и обикновено членство нищо не значи,не ги надувай ББ е бил обикновен член,нищо общо с номенклатурите.Но пък около Петко има неясноти?
Sarbeca Z

2023.09.05 | 00:10

31
И ДА Е ИСТИНА, НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ

Добави коментар

Водещи новини