Денков отрече да се е познавал с Алексей Петров: Никога не съм говорил с него

  • 01 септември 2023 11:28

  • 1198
  • 5
Денков отрече да се е познавал с Алексей Петров: Никога не съм говорил с него
© Колаж: Novini.bg/Булфото

В подготовката на законодателната и управленската програма и в обсъждането на министрите никога по никакъв начин никой не е споменавал името на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна. Това заяви премиерът акад. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С по време на блицконтрола днес. Министър-председателят отговори на въпроси на депутата от "Има такъв народ" Гроздан Караджов, свързани с думите на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов. 

„Не познавам Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, никога не съм говорил с него, виждал съм го два пъти на срещи, на които са присъствали работодателските организации. Никога не съм чувал за срещи с Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна на когото и да е било преди да стане убийството, след което изтече такава информация в медиите“, коментира Денков.

Участвал съм пряко във всички процеси, свързани с подготовката на законодателната програма, която се изпълнява в момента и управленската програма, като в тези процеси никога името на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна не се е споменавало или пък е идвал, обясни още Денков.

Бойко Борисов потвърди, че Алексей Петров е имал участие в съставянето на управлението

Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна беше близък с бащата на Кирил Петков, с тях. И той, като всички нас, Бог да го прости, търсеше варианти да се направи нещо стабилно след тези пет поредни ли, колко избори бяха, поне за важната законодателна рамка да е факт. Аз винаги казвам истината. Така че срещи сме провеждали – с него, той с тях, обратно. За да може някакво дори крехко доверие да си имаме“, посочи Бойко Борисов по-рано днес.

„От мен не, по време на разговорите - не. Ако е имало нещо друго, това не е към мен въпрос“, отговори Борисов на въпрос обещаван ли е на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна пост в ДАНС. 

Последвайте канала на

Владимир Василев
1198 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.09.01 | 12:15

5
xaxa ta vie go ubihte ot pepe i da bg

2023.09.01 | 12:09

4
даже и едно мачле не са изиграли

2023.09.01 | 12:02

3
ялов комплексиран академичен плазмодий

2023.09.01 | 11:49

1
Пахахаха, академика мн

2023.09.01 | 11:49

2
Ама много жално лъже

Добави коментар

Водещи новини