Георгиев отговори на Терзиев: Кандидатирате се за четвъртия управленски пост в държавата, а не за фейсбук-инфлуенсър

  • 29 август 2023 11:51

  • 1167
  • 1
Георгиев отговори на Терзиев: Кандидатирате се за четвъртия управленски пост в държавата, а не за фейсбук-инфлуенсър
© Булфото (архив)

Каня кандидата за кмет Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите лично да участва днес в публичното обсъждане на бюджета на общината за 2023 г. Това написа във Фейсбук председателят на СОС Георги Георгиев по повод последната публикация на кандидата за кмет на София на ПП-ДБ-СС Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите

Прочетох публикацията му с призив гражданите да зададат неговите въпроси или поне тези, които неговите пиари са му написали. Г-н Терзиев никога не е говорил по софийските теми, това всички го знаем. Но когато е решил да бъде кандидат за кмет на столицата, не може да очаква някой друг да говори вместо него и да му свърши работата. Все пак се кандидатира за четвъртия управленски пост в държавата, а не за фейсбук-инфлуенсър.

Васил Терзиев: Най-големият проблем на София е липсата на амбиция

Понеже кандидатът е объркан не само във въпросите, но и за обявения час пояснявам, че общественото обсъждане на проекта за бюджет за 2023 г. е в 16 ч. В 14 ч се представят отчета за изпълнение на предходния бюджет. Различни са нещата.

Заповядайте, г-н Терзиев. Не може само да слушате (за) София, трябва и да говорите!

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1167 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ШИБАМ КОПЕЙКИ С МЕКИ КИТКИ!

2023.08.29 | 12:12

1
БЕГАЙ СИ В РАДНЕВО, СЕЛТАК. И СИ УЗНИ ВНУКА НА ЧЕРВЕНОТО КУФАРЧЕ.

Добави коментар

Водещи новини