България и Полша са единствените държави без спрени европари

  • 07 август 2012 08:20

  • 903
  • 2
България и Полша са единствените държави без спрени европари
©

България има какво да догонва в пътната, жп и екологичната енфраструктура. Това каза в предаването Горещо лято по ТВ 7 министърът по управлението на средствата от ЕС Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

Няма нужда от повишаването на контрола на българската система след проблемната 2008г., когато беше спряно финансирането по редица европейски проекти. Не чакаме някой да направи грешка, а предотвратяваме опасността от допускането на пропуските. 150 са оперативните програми са спрени в страните членки. Само за България и Полша тези програми не са спрени, похвали се Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

България няма право сега да излъчва лоши сигнали. Сега стоим много повече от добре, смята Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

Последвайте канала на

Novini.bg
903 2

Коментари 2

Добави коментар
Зоро

2012.08.10 | 00:00

2
България и Полша са единствените държави без спрени европари=> Съвсем скоро ( след като минат отпуските и чиновниците получат текста за напредъка на България в развитието на мафията и за влиянието й над безмозъчните и корумпирани чиновници и политици ) Полша ще стане единствената държава без спрени европари.

2012.08.08 | 21:52

1
Това е лъжа!

Добави коментар

Водещи новини