"Възраждане": Ломската структура обвини депутата Петър Петров в грубо вмешателство

  • 23 август 2023 11:23

  • 1144
  • 3
"Възраждане": Ломската структура обвини депутата Петър Петров в грубо вмешателство
© Булфото (архив)

Партийната организация на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" в Лом скочи на областния координатор и народен представител от партията Петър Петров. В декларация, изпратена до "Конкурент", активистите от крайдунавския град, се противопоставят на опитите на Петров да кадрува при избора на кандидат за кмет. Те предупреждават, че действията на депутата няма да доведат до нищо добро.

Публикуваме декларацията без редакторска намеса:

ЛОМСКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ Е ПРОТИВ ГРУБОТО ВМЕШАТЕЛСТВО В РАБОТАТА Й ОТ СТРАНА НА ОБЛАСТНИЯ КООРДИНАТОР

Общинската организация на ПП „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ – гр. Лом, категорично се противопоставя на опитите за грубо вмешателство в работата на партийната структура, които целят нейното дестабилизиране и обезличаване в навечерието на изборите за местна власт.

Без съгласието на членовете и симпатизантите ни, на проведената на 21.08.2023 г. консултация за определяне състава на Общинската избирателна комисия на територията на община Лом във връзка с произвеждането на избори за общински съветници и за кметове на 29.10.2023 г., от името на ПП „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“, с подписано пълномощно от Председателя на Националния комитет г-н Костадин Костадинов, се яви абсолютно непознатата за нас г-жа Мария Минина. Тя не е член на нашата партийна организация, нито е жител на община Лом, а на гр. Вълчедръм, където ПП „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ няма партийна структура. Таково едно „упълномощаване“ е обидно за членовете и симпатизантите ни от община Лом.

Вероятно нашият председател г-н Костадин Костадинов е бил подведен да подпише това пълномощно от един от неговите заместници – г-н Петър Петров, който е народен представител от ПП „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ от 12 МИР - Монтана, и областен координатор на партията. Основание за това ни дават думите на г-н Петров, че не е наша работа кой да бъде наш представител в консултациите, както и да си сменим ръководството на общинската организация в Лом, защото структурата не работела, което не отговаря на истината.  Всичко това е в грубо нарушение на партийния устав и ще провокира разцепление в организацията и отлив на членове и симпатизанти, предаде "Конкурент".

На последните парламентарни избори ПП „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ показа в община Лом много добри резултати и даде своя принос за избирането на г-н Петър Петров за народен представител от 12 МИР в Монтана. И сега, когато имаме всички шансове за едно още по-добро представяне в изборите за общински съветници и кметове, подобни недемократични и незаконни действия от страна на г-н Петров няма как да доведат до нищо добро.

Последвайте канала на

Novini.bg
1144 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ШИБАМ КОПЕЙКИ С МЕКИ КИТКИ!

2023.08.23 | 12:40

3
КОПЕЙКИТЕ С ВИСОКО АЙКЮ СА ОКОЛО 50, НО ДОРИ И ТЕ ПОЧНАХА ДА ПРОГЛЕЖДАТ.
извратеняци от ИZZраждане

2023.08.23 | 12:34

2
Ха, ха, ха уродите от ИZZраждане започнаха да се ръфат един друг като замириса на избори. Кво стана с патриотизма бе? Или като замириса на кинти - да ти еВа и патриотизма. Първо Банско, после Лом и накрая Копейката ще последва съдбата на Атака и Болен Гнидеров.

2023.08.23 | 11:39

1
Мангалите на копейкин започват да с люспат.

Добави коментар

Водещи новини