Борисов праща инженери на стадион "Пловдив"

  • 22 юни 2011 18:13

  • 1008
  • 1
Борисов праща инженери на стадион "Пловдив"
© Булфото

В следващите десет дни министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще информира пловдивската общественост и феновете за решението на правителството - по какъв начин ще помогнат за възстановяване на стадион „Пловдив”.

Според премиера, който днес посети на място стадиона, трябва експертите добре да преценят дали е възможно стадионът да се възстанови или трябва да се събори и да се изгради изцяло ново съоръжение.


Още утре Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще възложи стадионът да бъде посетен от Строителен надзор, за да се види състоянието му и да се прецени следваща следващата стъпка. В зависимост от тяхното решение, ние ще предоставим държавната собственост, ще изискаме необходимите гаранции и оттук нататък не ви се месим за решението, каза Борисов и обеща държавна помощ.

Той предупреди, че държавният бюджет е ограничен и се прави сметка за всяка вложена стотинка. 22 години съоръжението е стояло в това лошо състояние без да се вземе решение и да се действа, посочи премиерът.


На срещата с феновете днес присъства и Христо Стоичков, който е пловдивчанин. Стоичков е намерил испански инвеститор за възстановяването на съоръжението в Пловдив. По думите на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г този вариант – инвеститор да налее пари, е много добър в тези трудни времена.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1008 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
zoro

2011.06.23 | 22:56

1
bravo . bat Boiko!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини