Премиерът Денков и петима министри ще говорят по актуални теми в МС

  • 03 август 2023 06:48

  • 574
  • 0
Премиерът Денков и петима министри ще говорят по актуални теми в МС
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

В Гранитната зала на Министерския съвет ще се проведе пресконференция по актуални теми, залегнали в управленската програма на правителството.

Участие ще вземат премиерът акад. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С и министърът на финансите Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на.

Премиерът Денков и петима министри с брифинг в МС утре

Както и министърът на икономиката и индустрията Богдан Богданов, министърът на енергетиката Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, министърът на транспорта и съобщенията Георги ГвоздейковГеорги ГвоздейковГеорги Гвоздейков е авиационен инженер, завършил магистърска програма по „Авиационна техника и министърът на регионалното развитие и благоустройството Андрей ЦековАндрей ЦековАндрей Цеков е роден в София на 13 април 1973 г. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на регионалното.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
574 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини