Томислав Дончев, ГЕРБ: Кой е казал, че трябва да имаме само един национален празник?

  • 28 юли 2023 21:19

  • 5837
  • 0
Томислав Дончев, ГЕРБ: Кой е казал, че трябва да имаме само един национален празник?
© БНТ
Слушай новината Слушай новината

Изходът от ситуацията - кой е казал, че трябва да имаме само един национален празник: и двете дати са безспорни. Никой не иска да вземе някой празник. Това заяви в интервю за БНТ заместник-председателят на ГЕРБ Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

Той е уверен, че пътят, по който върви България, е правилният. И добави, че правилните пътища, поне в началото, са най-кривите и най-стръмните. Но увери, че посоката е вярната.

ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС се обединиха: 24 май трябва да бъде национален празник на България

Дончев определи неуморимата работа на парламента в последните дни като неуморна, но и като заслужено "наказание". "Като приключим, ще се върнем в парламента, за да си завършим работата. Последните три дни са изпитание. Наказателният кодекс е сериозен закон, не е добра практика да се променя през нощите, но трябва да си свършим работа докрай", добави той.

Тази констуркция е странна, без аналог, поне в новата политическа история. В бъдеще сигурно ще остане като "НЕкоалицията".
Това, което ме пълни с надежда, е, че по отношение на големите неща, по инициатива на Народното събрание, те се случват.
Надеждата е кредит в аванс", посочи още Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
5837 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини