Румен Христов категоричен: Цените на горивата няма да се повишат заради "Росенец"

  • 22 юли 2023 18:47

  • 1102
  • 0
Румен Христов категоричен: Цените на горивата няма да се повишат заради "Росенец"
© NOVA NEWS
Слушай новината Слушай новината

Спирането на концесията за "Росенец" няма за цел да се възпрепятства дейността на "Лукойл", а само да се упражни по-голям контрол. Това, което плащат като размер на концесията, е ниско. Връщаме го в притежание на държавата. Няма да има повишение в цената на горивата, убеден съм. 

Това каза зам.-председателят на ПГ на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Румен Христов в предаването "Офанзива" по NOVA NEWS. Според него не е коментирано подкрепата на ДПС да прерасне в присъствие в изпълнителната власт. "Депутатите на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и ПП-ДБ са достатъчно мнозинство, но по евроатлантическите въпроси получаваме подкрепа от ДПС. Не можем да им забраним да подкрепят нещо, което споделят като идеи. Не става дума за задкулисно управление. Механизмът за вземане на решения ще залегне в коалиционното споразумение на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в с ПП. Както по отношение на законодателната програма, така и при промените в регулаторните органи и втория ешелон на изпълнителната власт. Няма да има значение колко души ще участват в преговорите, един глас ще имат ПП–ДБ, един ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. БСП съсипаха България, нямат право да ни обвиняват за сегашната коалиция", обясни той.  

Окончателно: Депутатите прекратиха концесията на "Лукойл"

По думите му трудно върви процесът по избор на областни управители, защото ПП искат всичко. "Нямаме решение за съотношение, за всяка област се води люта битка. Има конкуренция между партньори", посочи Христов. И уточни, че номинацията на ПП-ДБ за НЗОК ще бъде подкрепена от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, макар че Илко Семерджиев също е добър кандидат.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1102 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини