Марешки стяга нова партия

  • 02 август 2012 21:32

  • 1541
  • 3
Марешки стяга нова партия
© Булфото

Варненският бизнесмен Веселин Марешки стяга нова партия.

Самият той вчера обяви, че ще отиде на парламентарните избори догодина в коалиция с парламентарно представена група, най-вероятно с РЗС на Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,. "100 процента ще участвам на следващия вот и ще бъдем хитът като на последните местни избори във Варна", коментира пред "Стандарт" Марешки.

Той не пожела да разкрие подробности за новата формация, но и не отрече, че може да се коалира с партията на Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,. Двамата наистина са стоплили отношенията си след разрива през 2008. "На последния вот играх не срещу ГЕРБ, а срещу Кирил Йорданов и отношенията ми с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г никога не са били хладни", коментира Марешки. По повод на последните слухове, които го спрягат, че ще е следващият кмет на Пловдив, щом пое закъсалия местен тим "Локомотив", Марешки отсече, че никога няма да зареже Варна. "Ако ме бяха помолили, щях да купя "Спартак"-Варна", каза още бизнесменът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1541 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Георги Христов

2012.08.23 | 15:12

3
Днес писах в един коментар- на България не са й нужни парашутистки партии- а доказали се истински и публични личности с интелектуален капацитет и потенциал- масово подкрепени от истински партии а не от сенчестия бизнес - както е в случая с Марешки.........
на № 2

2012.08.23 | 15:11

2
По-начало - рояците от партийки ОТВРЪЩАВАТ избирателите. Целта на всяка партия е да се промъкне на всяка цена във властта. Не виждам да има партия която в истинският и буквален смисъл да работи за народа и да защитава неговите интереси . Изключение прави само Комунистическа партия на България-но тя е постоянно задушавана от другите измислени партии по някаква случайност попаднали в НС. КПБ е регистрирана през 1996 г. и не е приемник на бившата БКП.
sini slivi

2012.08.23 | 15:09

1
МАГАРЕШКИ нямаш шанс с близача яне но пък и ти нали си за боко понаведи се може да ти излезе късмета

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини