Радев: Ще разберем дали предложението за "Росенец" е в резултат на корпоративни апетити или кризисен пиар

  • 19 юли 2023 11:06

  • 2762
  • 0
Радев: Ще разберем дали предложението за "Росенец" е в резултат на корпоративни апетити или кризисен пиар
© БНТ
Слушай новината Слушай новината

„Стигна се до придвижване напред по въпроса за гарантиране на конституционното равноправие на българите в РСМ. За съжаление ми отне година да убеждавам партиите. Само ИТН подкрепи предложението ми за вписване в Конституцията като задължително условие за начало на преговорите за ЕС”, коментира пред журналисти президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Държавният глава присъства на тържествена научна сесия по случай 120 години от Илинденско-Преображенското въстание в Ректората на Софийския университет "Св. Климент Охридски".

"Предстои да разберем дали предложението на управляващите за "Росенец" е в резултат на корпоративни апетити или кризисен пиар", това заяви президентът .

Панихида за загиналите участници в Илинденско-Преображенското въстание беше отслужена в СУ

"Да се върнат назад във времето и да си отговорят на въпроса кой отдаде на концесия пристанището - правителството на Бойко Борисов, за 35 години. Служебното правителство не е удължавало концесията, просто остават 24 години от нея. Служебното правителство не я прекрати, защото се водеше борба с космическите цени на горивата, които ни докараха четворната коалиция", каза той.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2762 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини