Даниел Митов: Президентът Радев говори неща, в които няма никаква логика

  • 18 юли 2023 16:08

  • 1886
  • 0
Даниел Митов: Президентът Радев говори неща, в които няма никаква логика
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Да поздравим министър Тодор ТагаревТодор ТагаревТодор Тагарев е служебен министър на отбраната от 12 март до 29 май 2013 г. На 6 юни 2023 г. е избран за за смелостта, за това, че си върши достойно работата, прави преглед на възможностите и потенциала, с който разполагаме, за да помогнем на Украйна. По никакъв начин не трябва да бъде заплашван. Това заяви Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на пред журналисти по повод заплахите за живота на военния министър.

„За съжаление, наблюдаваме разгорещена реторика и повишена температура на говорене от някои партии и субекти, които допринасят за радикализирането на част от обществото. Подобно безотговорно говорене трябва да престане“, категоричен е той.

Румен Радев: Криейки се зад Украйна, управляващата коалиция отстъпва от редица важни европейски ценности

„Господин Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на говори напоследък неща, в които няма никаква логика. Той е един от хората, радикализиращи общественото мнение. Той може да си мисли, че се държи балансирано, но в същия момент налива масло в огъня“, смята още Митев.

Той допълва: „За щастие, президентът няма роля във външната политика на България. Разбира се, винаги, когато нещо е казано от държавния глава, то има своя отзвук, но нашите партньори и съюзници в ЕС и НАТО са си направили изводите за този човек.“

 

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1886 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини