Владислав Панев с коментар за правителството, регулаторите и Русия

  • 11 юли 2023 08:01

  • 1342
  • 0
© БТВ

България трябва да дава оръжия и военна помощ на Украйна, защото апетитът на руската мечка идва с яденето, посочи Панев. Ако се види, че Русия има как да заграбва територии безнаказано, апетитът ѝ ще се увеличава, защото няма заплаха за имперската сигурност. Това заяви пред БТВ заместник-председателят на парламентарната група на ПП-ДБ Владислав Панев.

"Основната заплаха към България е Запорожката атомна централа", допълни депутатът по темата. 

Проектът АЕЦ "Белене" въобще не е трябвало да започва, коментира той по темата дали ще продадем проектът на Украйна. 

Бюджет и регулатори

"Лесно ще вкараме бюджета в 3-процентен дефицит. Убеден съм, че ще получим подкрепата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за Бюджет 2023", заяви той. 

Асен Василев обяви ново увеличение на пенсии и заплати

Имаме сериозно резерви към кандидата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за НЗОК. ПП-ДБ имат сериозни резерви към кандидата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за НЗОК. Според него борбата за регулаторите е изключително голяма и важна. "Това е по-важно от съществуването на правителството."

Предполагам, че няма да имаме кандидат за шеф на БНБ, коментира депутатът от ПП-ДБ. Владислав Панев уточни още, че няма обещание председателят на парламентарната група на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Андрей Гюров да стане подуправител на БНБ.

Правителство

Според него е възможно коалицията да стигне до ротация в управлението, но всичко зависи от волята на всички партньори, че правителството е в състояние да върши реформи, отвъд задължителните. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1342 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини