Карадайъ: Идването на Зеленски е оценка за правилното поведение на България

  • 06 юли 2023 14:46

  • 746
  • 0
Карадайъ: Идването на Зеленски е оценка за правилното поведение на България
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

България стана член на ЕС и НАТО, когато ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с беше във властта. Геополитическата ни ориентация не понадлежи на съмнение и трябва да сме лоялни членове на НАТО и ЕС. Ние бяхме в основата още в първия ден на войната НС да приеме декларация, осъждаща военната агресия на Русия срещу Украйна, докато тогава управляващата коалиция и управляващото мнозинство се занимават с алинеи, точки и запетаи, докато комшията гори. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ пред журналисти в Народното събрание.

По думите му позицията на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с стана позиция и на България.

"Посещението на Володимир Зеленски за нас е оценка на поведението на България, в основата на което е позицията на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, а това е правилното поведение, защото нашите съюзници имат същата позиция като нас", заяви той.

Кирил Петков: Посещението на Зеленски показва колко е важна България за ЕС и НАТО

Той заяви, че подкрепя идеята България да продаде оборудване от АЕЦ "Белене" на Украйна на стойност 1,2 млрд. лева, предава Дарик.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
746 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини