Атанасова (ГЕРБ): Корнелия Нинова да си гледа партията и нейното оцеляване

  • 05 юли 2023 12:05

  • 3551
  • 0
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Чувам, че Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за си приписва победи. След като 16 години не може да бие ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в на избори и стигна до ситуация, в която е с 20-ина депутати, днес е отбелязала победа – отказът на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г от собствения му имунитет. Това заяви Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, пред медии в отговор на думите на Нинова по адрес на лидера на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

„Нинова, призовавайки за справедливи присъди, в изявлението, което е направила, вероятно забравя, че не тук е трибуналът, от който определяха кой да бъде съден и с каква присъда. Странно ми е тя да говори в един глас с бивши магистрати, които започват своите политически проекти. Чудя се, има ли логическа връзка с различни събития, включително водейки разговори с ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за правителство в първия мандат, и нейната рязка промяна на мнение“, коментира тя.

Тя посъветва нея и останалите колеги да не заместват съдебната власт в калните си политически игри: „Имунитетът, от който Борисов се отказа, се ползва вероятно за политическа дъвка, която се отне днес от Нинова и други настоящи и бъдещи политически лидери, които ще правят политически проекти.“

„Господин Борисов никога не е бил с имунитет през годините, когато е бил министър-председател. Последните две години, когато еманацията на чегъртане, незаконни арести и всичко, направено срещу ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, всичко беше свързано сх искането за свалянето на този имунитет“, категорична е тя.

„Ако има справедливост и справедлива присъда, тя ще е неговата окончателна оправдателна присъда по това скалъпено според нас дело. Всички сме наясно с материалите по делото, как се забавиха всички заключения и всякакви процесуални действия на прокуратурата. Очакваме резултатът да стане ясен съвсем скоро“, каза още Атанасова.

Нинова: Тагарев незабавно да си даде оставката, вреден е за България и опасен за националната сигурност

Тя е категорична, че не е работа на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за да коментира бъдещи съдебни решения. „Да си гледа парлтията и нейното оцеляване“, допълни тя.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
3551 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини