"Логистични проблеми" отново отложиха лидерската среща между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС

  • 05 юли 2023 11:12

  • 1654
  • 0
"Логистични проблеми" отново отложиха лидерската среща между ПП-ДБ  и ГЕРБ-СДС
© Novini.bg

Лидерската среща между "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, за която миналата седмица беше обявено, че ще се състои всеки вторник, но вчера не се състоя с уточнението, че е отложена за днес, няма да се проведе. Това обяви пред журналисти в парламента съпредседателят на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, предаде репортер на Novini.bg.

След като вчера стана ясно, че лидерска среща няма да се проведе, от ПП - ДБ заявиха, че това са поискали от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и причината е в натоварения график. Днес лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко Борисов обясни в кулоарите на Народното събрание, че вчера са били в контакт с Кирил Петков и са съгласували важни въпроси, като декларациите за членството на Украйна в НАТО и тази, в която парламентът призовава ВСС да отложи процедурата по избор на нов главен прокурор до избирането на нов Съвет. Борисов анонсира, че днес ще има среща и тя ще е в 10.00 часа.

Борисов: Развеждаха ме като мечка по прокуратурите, за да ме питат за сватби

Въпросът не е постоянно да сме в контакт, а да има структуриран процес на вземане на решения от гледна точка да има ясни ангажименти на това какво сме се разбрали и как се изпълняват тези ангажименти.  Доколкото разбирам, срещата отново е отложена. Моят призив да оценим необходимостта от структуриран диалог, при който да е ясно какви ангажименти са поети и как се изпълняват. Това важи и за двете страни. В този смисъл искам да призова среща да има и да има редовни срещи, заяви Иванов.

Попитан какъв е мотивът за новото отлагане на срещата, съпредседателят на ДБ посочи: "Доколкото разбирам, отново някакви логистични съображения".

В отговор на въпрос за кога е отложена срещата Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския отбеляза: "Предстои потвърждение. Ние сме тук. Логистичните проблеми не са при нас".

Очаква се нов разговор между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС

Иванов смята, че темата за евентуално посещение на украинския президент Володимир Зеленски у нас, не е въпрос, който може да се обсъжда предварително, по разбираем причини.

Съпредседателят на ДБ коментира и обвиненията на Делян Добрев от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в към ПП-ДБ в плагиатство на идеята им държавата ни да продаде оборудването за АЕЦ "Белене" на Украйна на цена не по-ниска от тази, която сме заплатили, а именно 1,2 млрд. лева.

Искам да потвърдя, че предложението е тяхна разработка, Ние по никакъв начин не сме се опитваме да отнемаме тяхната роля в това отношение. Поканиха ни да подпишем и ние, след обсъждане на група, се присъединихме към тяхното предложение, каза Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

 

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1654 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини