Костов изгонил бивши атакисти

  • 22 юни 2011 12:13

  • 954
  • 2
Костов изгонил бивши атакисти
©

Синята коалиция не е приела четирима независими депутати, поискали да станат част от тяхната парламентарна група.

Това заяви съпредседателят на ПГ на Синята коалиция Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - по време на дебатите за поправки в Закона за политическите партии. Народните представители не могат да номадстват между парламентарните групи, но парите могат да номадстват. Има абсолютно деформиране на финансовата част от въпроса и политическата част от въпроса, категоричен е Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

Той призова председателят на парламента Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 да изпрати стенограмата от пленарното заседание на Сметната палата, за да се разгледат бюджетните субсидии на партиите и да бъдат ревизирани те.

Лидерът на ДСБ призова БСП да се откаже от партийната субсидия, която ще получи заради новите си двама депутати.

Последвайте канала на

Novini.bg
954 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
независим избирател

2011.06.23 | 17:15

2
Време е да престанете да се подигравате с обикновените и истински българи.Стига сте заблуждавали българският народ с тези субсидии за партиите.Защо е необходимо и на кого - народен представител или общински съветник да ги вписвате в класификатора като "длъжност или професия".Истината е една-благодарение на всички политици България обезлюдя и обедня.Затова са необходими глобални структурни промени -в министерствата;във ведомствата; в агенциите ; в комисиите ;в народното събрание; в президентството; в общините-с 70 % да се намали персонала и разходите за заплати ; за депутатите да отпадне имунитета и всички други привилегии-охрана,автомобили,безплатни жилища и да им се определи възнаграждение от 2 минимални работни заплати.И накрая всички държавни служители сами да си плащат осигуровките - а не държавата. Стига сте експлоатирали българският народ !!!!!
Т. П.

2011.06.23 | 03:02

1
Такава принципност не може да видите никъде! На мразителите на Иван Костов пращам много поздрави!

Добави коментар

Водещи новини