Георги Ганев (ПП-ДБ): По-скоро е слух, че Даниел Лорер ще бъде номинация за шеф на БНБ

  • 30 юни 2023 08:01

  • 1263
  • 0
Георги Ганев (ПП-ДБ): По-скоро е слух, че Даниел Лорер ще бъде номинация за шеф на БНБ
© Нова телевизия

Не би трябвало да има референдум за запазване на лева. Това заяви Георги Ганев от коалиция "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (ПП-ДБ) в предаването "Здравей, България" по Нова телевизия. 

По думите му като логистика не съществува проблем да има цени в левове и в евро. 

Най-реалистично е да има парлено изписване на цените. Не е задължително да има дата за влизане в еврозоната, за да въведем цените в евро. Паралелното изплащане, приемането на еврото, трябва приемане на еврозоната, уточни Ганев. 

„Еврото е просто другото име на 1,95583 лева. И Хърватия показала, че „еврото не хапе”, коментира депутатът.

Георги Ганев (ПП-ДБ): Бюджетът е изпълним, макар и понапрегнат

Ганев определи като "по-скоро слух" номинацията на Даниел ЛорерДаниел ЛорерДаниел Лорер завършва компютърни науки и бизнес управление в университета в Тел Авив. Утвърждава за шеф на Българската народна банка (БНБ). "Очаквам да видя и други кандидатури извън Димитър РадевДимитър Радев Димитър Радев е роден на 12 юли 1956 г. Той е магистър по икономика, финанси и кредит. През 1994 г.", добави още депутатът. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1263 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини