Христо Иванов: Управлението ще бъде сложно, но има и добри новини

  • 29 юни 2023 10:27

  • 1633
  • 0
© NOVINI.BG

"Виждам възможност да говорим по теми с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и да имаме разбирателство", заяви пред медиите в кулоарите на парламента съпредседателят на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (ДБ) Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, предаде репортер на NOVINI.BG.

"Когато сме се разбрали за контролни органи на регулатори, трябва да спазваме уговорката. Когато сме се разбрали за Конституционна реформа, трябва да спазваме определена пътна карта", напомни той.

"Важно е какъв е характерът на това управление", каза пак Иванов.

"Ротацията е част от пакета с уговорките, които имаме с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Това в фундаментална част", напомни съпредседателят на ДБ.

"Управлението ще бъде сложно, но фактът, че има разговори, за мен е добра новина", каза още Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

"Алфа рисърч": 48% от българите одобряват правителството "Денков-Габриел"; ГЕРБ пак първи

Последвайте канала на

Десислава Станева
1633 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини