Севлиевски за проф. Георги Фотев: Чудо е български премиер да може да цитира професор

  • 29 юни 2023 08:31

  • 4042
  • 0
© Нова телевизия

Настоящето и бъдещото на правителството зависи от степента, от която ще могат да действат заедно. трябва да си зададем въпроса - какъв е резултатът, който правят. Първите дни на едно правителство почти никога не дават конкретни резултати - там са кадровите промени. Това заяви проф. Румяна КолароваРумяна Коларова Доц. д-р Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 г. в София. Румяна Коларова е университетски в предаването "Здравей, България" по Нова телевизия. 

По думите ѝ конкретни резултати трябва да очакваме в законодателната дейност, а второто е изборът на хора във всики органи, които са с изтекъл мандат.

Според Мирослав Севлиевски правителството веднага трябва да направи две неща.  Да отмени мораториума за проучване на газ в България. Пагубно е за България, трябва да бъде премахнато, обслужва руските интереси. И второ да бъдат пуснати безплатни влакове от София до Бургас и Варна, за да могат младите да ходят на безплатно на море.  

Трябва да пазим Денков. Отдавна не сме имали професор за премиер. Той е и бегач, знае как се бяга в група и знае кога да ги изостави. Освен това, той цитира проф. Георги Фотев. Чудо е български премиер да цитира български професор, отбеляза Севлиевски. 

Проф. Георги Фотев, чието изказване за "Възраждане" премиерът цитира, с нов коментар

Законодателството е "на трупчта", смята политологът Любомир Стефанов. „Парламентарните комисии не работят и това е вследствие, че коалицията не сработва. Едните се гнусят, другите ги е срам. Както искат да го квалифицират, в учебниците ще пише – коалиция. Ако по-бързо го формализират, за да свалят градуса на напрежение, нещата ще тръгнат”, каза Стефанов.

Пеевски и Карадайъ подкрепиха правителството много знаково. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с си изчиства имиджа и показва, че е незаобиколим фактор в т.нар. конституционно мнозинство. БСП са непредвидими и неконтролируеми, а ИТН биха могли да бъдат вразумени, анализира Стефанов.

Помощ за Украйна

По тема Украйна в миналия парламент, тогавашната четворна коалциия нямаше мнозинство. Всички правилни решения бяха взети с подкрепа на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Беше пропагандда да се твърди, че Борисов подкрепя Русия, добави още Коларова.

Познавам ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и пред тях има голяма историческа задача. Шикалкавенето покрай Украйна е като шикалкавенето покрай Холокоста. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с имат задача заедно с Борисов и президента Радев да не влезем в резила, посочи Севлиевски. 

Местни избори

Кандидатът за кмет на София Васил Терзиев направи две големи грешки още в самото начало, смята Румяна КолароваРумяна Коларова Доц. д-р Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 г. в София. Румяна Коларова е университетски

"Той заяви, че първата му голяма цел е да победи на изборите. Целта, когато отиваш на избори, е нещо, което трябва да направиш за хората. Втората грешка - целта му била да продава идеи. Нищо не продаваш на избиартелите. Ти се явяваш, защото те са ти доверили собствените си пари. Ти трявба да кажеш какво ще направиш с техните пари. Това не са грешни думи, това са грешни позиции. След като е направил грешна стъпка, нека я поправи", коментира Коларова. 

Борисов за лидерската среща: Не произведе нищо - освен една нова разделителна линия

Мирослав Севлиевски коментира думите на Борисов, относно бързото представяне на Васил Терзиев за кандидат за кмет на София. "Борисов държи ритъм и темпо, на които другите не издържат. Знае, че идва ново политическо поколение и той ще трявбя да даде властта. Терзиев е сред тези, които плаща 11% осигуровки. Той ще потърс политическо представителство", допълни още той. 

Според Любомир Стефанов, Васил Терзиев трябва да се зави политически. "Да се преформатира в продавач на надежда. Той не е разпознаваем и трябва да започне да тича по-рано. Когато дойде моментът за гласуване, избирателите да знаят какви позиции има", допълни политологът.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
4042 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини