Николай Денков поздрави българските мюсюлмани по повод празника Курбан Байрам

  • 28 юни 2023 16:26

  • 416
  • 1
Николай Денков поздрави българските мюсюлмани по повод празника Курбан Байрам
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Министър-председателят акад. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С поздрави българските мюсюлмани по повод празника Курбан Байрам.

На официалната фейсбук страница на Министерския съвет към всички празнуващи премиерът се обръща с пожелания за здраве и благополучие. 

Мюсюлманите празнуват Курбан Байрам

„Милосърдието и прошката, с които се свързва и големият празник, са сред добродетелите, които помагат на българското общество да просперира в дух на разбирателство, толерантност и взаимно уважение“, се посочва в поздрава на Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
416 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Лилипутин

2024.06.16 | 18:08

1
Росите са викингско племе прокудено от викингите. За това племе викингите казват,че не са раждани,а са из с рани-толкова гнусни и нагли били. Росите са били наричани от българите-людоеди. България се е простирала от Белград до Китай. Конфуций е написал"Аз съм ученик на българите". С поголовна сеч росите избиват българите и заграбват земите ѝ. Амереканските и английските тъпанари са виновни да осмърдява роската смрад човечеството. Също и японските глупаци,които и "подариха"милион и половина армия от българските колонии за борба срещу Паулос.Америка въоръжава росите да воюват срещу хитлерюген-10-12годишни деца,за да си закачат парцалите по райхстага. Сега росите ще прелъжат китайците и...все такааа...до края на москваааа... Амин дай Боже...СЕСЕСЕРЕ СЕ ИЗ С РА-ОТИДЕ ПО КАНАЛЕН РЕД,СЛЕДВАН ОТ РОСКАТА П Е ДЕ РАЦИ Я В СЪЩАТА КАНАЛИЗАЦИЯ.

Добави коментар

Водещи новини