Кирил Петков: Kомуникацията с ГЕРБ - да започне по телефона

  • 23 юни 2023 21:45

  • 2228
  • 0
Кирил Петков: Kомуникацията с ГЕРБ - да започне по телефона
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

Kомуникацията с ГЕРБ може да започне и по телефона, не е казано, че трябва да се видим веднага. Ние сложихме утрешния срок с идеята, че няма дни за губене. Това заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

"Разбира се, тук най-важното нещо е, че тези ясни линии, които бяха начертани с тези гаранции, че декларацията на Денков и Габриел ще бъде спазена, тук важното е никой не трябва да се опитва да тества дали тези гаранции ще издържат, защото ние сме готови да подадем оставка. България няма нужда от поредната политическа криза, но няма нужда и от подмяна на реформите, които ние сме заложили", добави Петков.

"До този момент ГЕРБ не са ни потърсили", уточни той.

Христо Иванов след срещата на ПП-ДБ коментира съдбата на кабинета - излизат или остават в управлението!

"Този документ е механизъм за гарантиране на тази реформаторска програма, което означава, че тези 7 гаранции ние искаме да ги разпишем в детайл, но това не е коалиционно споразумение. Тук става дума за това, че тези гаранции за реформите няма да бъдат подменени и искаме много ясно от двете страни да го подпишем, защото до този момент устните договорки изглежда, че не работят достатъчно добре", смята Петков

Последвайте канала на

Теодора Павлова
2228 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини