Радев изказа съболезнования на близките на проф. Филип Панайотов

  • 16 юни 2023 12:56

  • 701
  • 0
Радев изказа съболезнования на близките на проф. Филип Панайотов
© Булфото (архив)

Държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на изразява съболезнования на семейството и близките на журналиста и преподавател проф. Филип Панайотов.

„Разделяме се с интелектуалец, общественик и преди всичко голям човек, оставил незаличима следа в умовете на поколения студенти и читатели“, заявява президентът в съболезнователния адрес. 

Почина изследователят на българската журналистика проф. Филип Панайотов

Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на посочва, че със своя дългогодишен професионален път като преподавател, изследовател, журналист, редактор и писател Филип Панайотов е олицетворение на отдадеността и стремежа към развитието на будно и осъзнато общество.

Неговата непоколебима откровеност и отстояваният принцип на почтен професионализъм в журналистиката, на свободата да посочва, пише и говори за „неудобното“, ще продължат да вдъхновяват не само неговите възпитаници, а и цялото ни общество, заявява още държавният глава.

 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
701 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини