Калин Стоянов се срещна с представители на синдикалните организации в МВР

  • 15 юни 2023 16:15

  • 1578
  • 0
Калин Стоянов се срещна с представители на синдикалните организации в МВР
© Пресцентър МВР

В Министерството на вътрешните работи се състоя среща между ръководството и представители на синдикалните организации, съобщиха от пресцентъра на МВР.

„За мен е огромна чест, че сте едни от първите хора, с които се срещам. Беше много важно и бях планирал този разговор, защото вие защитавате служителите в министерството“ – отбеляза министър Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните. Той подчерта, че в интерес на социалния диалог и доброто партньорство, проблемите и въпросите, свързани с правата на служителите на МВР, следва да са приоритет за ръководството с оглед ефективната работа и изпълнението на основните функции на ведомството.

На срещата бяха очертани проблемите в системата, създадени или неглижирани в годините. Изразена беше надежда, че със съвместни усилия могат да се постигнат конкретни стъпки за решаването им.

Вътрешният министър отменя заповед на Демерджиев за преместване на служители към районните управления

Представителите на синдикалните организации изразиха категорична позиция за ефективността на дискусиите в Съвета и конструктивния характер на социалния диалог в МВР.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1578 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини