Гуцанов (БСП) не изключи да има нови избори

  • 15 юни 2023 08:38

  • 921
  • 0
Гуцанов (БСП) не изключи да има нови избори
© Кадър Нова телевизия

„На лидерите на двете партии, които в момента управляват - Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, им се искат имунитетите, те не ги дават и се прави някаква комисия, разбира се, че ще имаме против”,  заяви депутатът от ПГ на "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" Борислав Гуцанов в ефира на сутрешния блок на Нова телевизия.

Той не изключи нови избори и обяви, че "при първа първа възможност от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще внесем вот на недоверие към правителството".

Настимир Ананиев: Народното събрание не може да „изпере“ някой

На въпрос трябва ли да бъде премахната фигурата на главния прокурор Гуцанов посочи: "От БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е много ясно казахме, че няма да участваме в подобни разговори за промяна на Конституцията. Това Народно събрание няма капацитета да избере председател на една комисия, която въобще не трябва да я има, а ние говорим за промяна на основния закон".

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
921 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини