Настимир Ананиев: Народното събрание не може да „изпере“ някой

  • 15 юни 2023 08:06

  • 942
  • 0
© Кадър Нова телевизия

Народното събрание не може да „изпере“ някой. Това може да направи Прокуратурата и съдът, заяви в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия депутатът Настимир Ананиев.

Думите му са във връзка с искането на имунитети на депутати.

Мирослав Иванов (ПП-ДБ): Не изпираме никого, ИТН и БСП избягаха от отговорност

Припомняме ви, че имунитет е поискан на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и на  Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

Ананиев сподели, че няма да се разпадне коалицията между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ПП-ДБ, ако някой остане без имунитет.

Настимир Ананиев заяви категорично, че ако Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във бъде махнат от поста главен прокурор няма да се промени ситуацията с имунитетите.

Той разкри, че ще гласува имунитетът на Борисов да бъде снет.

По думите му, а Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически сам ще си даде имунитета.

Ананиев призова да не се гледа кой какво говори, а какво върши.

Последвайте канала на

Десислава Станева
942 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини