Тошко Йорданов: Отстраняването на Иван Гешев е закъсняло

  • 13 юни 2023 14:15

  • 974
  • 4
Тошко Йорданов: Отстраняването на Иван Гешев е закъсняло
© Булфото

Отстраняването му е закъсняло, но е недостатъчно, не е само това проблемът в прокуратурата. Така председателят на ПГ на “Има такъв народ” (ИТН) Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. коментира пред журналисти в парламента решението на Висшия съдебен съвет за предсрочно освобождаване от длъжност на главния прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във.

Всичко по темата:
Опитът за атентат срещу Иван Гешев и исканата му оставка 510

От “Има такъв народ” ще внесем съвсем скоро предложения, които да доведат до децентрализация на прокуратурата, защото смяната на един Гешев с друг Гешев не е съдебна реформа, заяви още Йорданов.

Попитан дали трябва да се премахне фигурата на главния прокурор, председателят на ПГ на ИТН каза, че това е въпрос на обсъждане – има държави, в които има, и такива, в които няма. От ИТН многократно сме заявявали, че главният прокурор трябва да се избира пряко и тогава отговорността му ще е пред българските граждани, ясно е кой го е избрал и за кого работи, а не така с политически квоти, коментира Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г.. Назначението му беше политическо и уволнението му е политическо, но имунитетите са по-интересни в момента, допълни той.

Грозадн Караджов: Българската политика започва да се изчиства

Относно поискания имунитет на депутата от "Продължаваме промяната-Демократична България" Кирил Петков, Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. коментира, че има и закъсняло искане и за имунитета на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. За Кирил Петков поне закъсня малко по-малко, отколкото закъсня за Бойко Борисов, допълни той.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
974 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Груева

2023.06.30 | 08:49

4
Брей,че откога чалгаджиите взеха да разбират от финанси?
Груева

2023.06.30 | 08:49

3
Брей,че откога чалгаджиите взеха да разбират от финанси?

2023.06.13 | 16:34

2
Благодарение на вас, продажни чалгари. Вие заради митницата върнахте държавата с години назад.

2023.06.13 | 14:33

1
ееееееей тия чалгари пак недоволни. ако не е отстранен-що не е, ако е отстранен-що не било по-рано.

Добави коментар

Водещи новини