Борис Бонев: Скептичен съм към готвения кабинет от ПП-ДБ и ГЕРБ

  • 04 юни 2023 12:01

  • 689
  • 9
Борис Бонев: Скептичен съм към готвения кабинет от ПП-ДБ и ГЕРБ
© Булфото (архив)

Лидерът на "Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и" Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси заяви в "Денят започва с Георги Любенов", че е скептично настроен към готвеното правителство с подкрепата на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

"Скептични сме към коалицията на ПП-ДБ с ГЕРБ, и то заради ролята на ГЕРБ в тази коалиция. Ние от "Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и" нито сме изявявяли желание, нито сме участвали в разговори между ПП-ДБ и ГЕРБ и ние също бяхме неприятно изненадани от това, което чухме по телевизията. Но нашият скептицизъм идва от факта, че знаем как работи ГЕРБ. Това е партия, която твърдо не изпълнява своите ангажименти и когато ти каже, че навън вали, общо взето - носи слънчеви очила.

Съдът регистрира партията "Спаси София"

След като управляваха София 18 години, в което те имаха достатъчно време да докажат, че могат да решават проблеми и да се справят с корупцията, не мога сега да повярвам, че на национално ниво те изведнъж ще станат антикорупционери и истински европейци. Просто не го виждам.

Хубавото е, че много бързо ще си проличи дали този скептицизъм е основателен или не, защото темите, които са си поставили, трябва да започват много бързо да се изпълняват. Ако това не се случи, значи не е имало смисъл", посочи той.

Бонев изтъкна, че "Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и" няма да допусне управлението на столицата да бъде разменна монета на националната политика, а ако това се случи, "Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и" в такава конструкция просто няма да участва.

"Това е и приятелско намигване към ПП-ДБ - че подобен тип разговор не може да бъде воден с нас при никакви обстоятелства и дори при намек за подобна сделка достигне до нас, ние ще действаме своевременно", каза той.

Все още не е решено кой ще е общият кандидат за кмет на "Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и", "Продължаваме промяната" и "Демократична България".

"Колебаем се между няколко имена като всеки би могъл да е кмет на София, но хубавото е, че работим и за управленска програма с конкретни приоритети", каза Бонев.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
689 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2023.06.04 | 13:01

3
Само погледнете какви сортове се готвят да ни управляват,дано на народа си му седи акъла.
горски

2023.06.05 | 09:56

9
Най големите педали и най долнопробнат сган са възраждане!
Цв

2023.06.04 | 13:35

8
Ей това вече наистина е мека китка-за Божанов го казвам.
Цв

2023.06.04 | 13:35

7
Ей това вече наистина е мека китка-за Божанов го казвам, за информация.

2023.06.04 | 13:28

6
ами само пидали Сър!
Иван

2023.06.04 | 13:16

4
Аман от педали

2023.06.04 | 13:28

5
Съгласен!!!

2023.06.04 | 12:44

2
БОКЛУУУУК

2023.06.04 | 12:15

1
каква е тая карлоса контрера? за 5 години в СОС тя не свърши абсолютно нищо, а сега заплатката е на път да свърши и се надига май отчаяние.

Добави коментар

Водещи новини