Нинова за скандала в НС: Разграничавам БСП от това дъно

  • 01 юни 2023 10:50

  • 2918
  • 9
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Станахте свидетели на едни от най-срамните сцени в най-новата история на българския парламент. Две кохорти взаимно се обвиниха в национално предателство. Така коментира скандалът в НС тази сутрин лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за пред медии.

„Плюха се буквално, чупиха очила, късаха ризи. Застанаха едни срещу други джендъри срещу фашисти. Видях и доста агресивни дами с непристоен език. Стигна се до екстремизмът на „Възраждане” да искат нахлуване в НС и да говорят за преврат и контрапреврат. Видяхте разруха, падение, дъно. Единствено ние от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не сме част от това”, коментира тя.

„Предлагаме на България третият път на развитие – единствено българският национален интерес. Уверявам, че българският национален интерес може да бъде защитаван, стига да има отговорни политици”, допълни Нинова.

Измежду плюнки, обиди, замерване с хартиени топчета и "меки китки" НС приключи работа за днес

„В този екстремизъм, алчност на власт, договорки с мафията, правителство  на всяка цена, не се чу нито дума за грижа за хората. Нашите закони за безплатни лекарства за деца, майчинството да е равно на минималната заплата през втората година, увеличение на минималната заплата на 850 лв. сега и веднага и преизчислението на пенсиите бяха отхвърлени от другите парламентарни групи”, каза още лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

„За трети път в един месец казвам: разграничавам БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е от останалите в парламента. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е остана единствената: Българска - българска партия, която не се кланя на никого, Социалистическа - която реално се грижи за хората, Партия - а не сбирщина или генно модифициран организъм”, поясни тя.

„Председателят на парламента Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети нанесе пореден удар на парламентаризма - не може да абдикираш от най-висшият пост в страната, само защото фашисти и екстремисти са се сбили и са ти блокирали работата”, коментира още тя.

Тя обяви, че не са получили покана за преговори за кабинет с втория мандат: „Многократно сме казвали, че нямаме място в такава коалиция. Ако съставят правителство, ще гласуваме против.”

За разговори за конституционна реформа, тя допълни: „Трябва първо да разберем каква конституционна реформа искат да правят. На този етап не, защото не знаем кой какво иска да променя в Конституцията.”

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
2918 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Путинолизци гадни

2023.06.01 | 12:13

8
това са хулиганите и простаците от Израждане. Хора - виждате ли към какво ни тикат тези гнусни руски подлоги? Ще гласувате ли пак за тези руски кенефи, които искат отново да ни затворят зад телената врежа и да гледаме света отвън през решетки като овце? Искате ли пак да се редите за визи и да ви трябват гаранции от трима партийни члена на БZП и Израждане, че ще се върнете от свободния свят в тахната кочина? Така беше при комунопитеците - тези руски кенефи искат пак да ни върнат в мрачното минало.
ЗА РУСИЯ

2023.06.01 | 12:53

9
ГУЙ !!! ЗА КОПЕЙКИН – ХУЙ !!!

2023.06.01 | 11:19

2
БОЖАНКОВ Е ОТ БСП КРАВО!

2023.06.01 | 11:53

7
kolega ne obijdai krushovskata bivolica sas krava
ББ дава Ц власт на Асанчо, опасно е!

2023.06.01 | 11:53

6
Не одобрявам анти НАТО възгледи на "Възраждане", но днес бяха провокирани. Аз, семейството ми и мои приятели гласувахме за пп-дб, но сме огорчени от лошия завой към ББ- маф ията. Членството на България в ЕС и НАТО никога не е зависило и няма да зависи от тези бок луци ПП-дб и отпадъка на прехода от около 5000 подкрепящи ги онзи ден пред президентството. Президента полага денонощно усилия за влизането ни в еврозоната и Шинген, това също не зависи от бок луците ПП-дб, въпреки че се оправдават с евро атлантическото "семейство". България нямаше нужда от предишните избори, но сега много нужни колкото може по скоро, оказа се че ПП-дб измамниците и ББ- бандите вече са с готово правителство на маф ията и ще стане страшно.
Нинова загуби 6 избори

2023.06.01 | 11:52

5
И следващите най вероятно 3.9% и ще я гонят с камъни, щото няма да си подаде оставката.

2023.06.01 | 11:52

4
e ta nali tozi pe dal deto predizvika tova dano ti si go sazdala bokluk i do vcera ti beshe sapartiec
анон

2023.06.01 | 11:38

3
Ти и твоите сте дъното,легени.
XA XA XA

2023.06.01 | 10:57

1
ОЩЕ Я БОЛИ ГЪЗЪ, ОТКАКТО БОЖАНКОВ И НАБИ ПАЛЕЦА.............

Добави коментар

Водещи новини