Атанас Атанасов за записите: Това е фитилът, след това ще започне да се хвърля съчки в огъня!

  • 26 май 2023 08:09

  • 5771
  • 9
Атанас Атанасов за записите: Това е фитилът, след това ще започне да се хвърля съчки в огъня!
© Кадър - Нова телевизия

Радостин Василев е амбициозен човек, аз не знам дали е сам или не е. Различни среди, които не се понасят, в момента действат заедно. Това, което разбираме е, че са правени сглобки от отделни части от изречения във въпросните записи. Това заяви в ефира на Нова телевизия ген. Атанас АтанасовАтанас АтанасовАтанас Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има, председателят на ДСБ. 

Това е фитилът, след това ще започне да се хвърля съчки в огъня. Схемата ми е ясна. Не съм говорил с Радостин Василев, каза още той. 

По думите му всичко се прави само и само да няма редовно правителство в България. "Мисля, че НСО не се занимава да претърсва за звукозаписващи системи, тя се занимава с охрана", категоричен е Атанасов. 

От ПП разкриха как са били записвани и какви игрички върти Радостин Василев: Това е един емоционално нестабилен човек

Убеден съм, че всичко това е свързано с предотвратяване на създаването на кабинет с нашия мандат. При редовно правителство основната тежест ще протича в НС, защото имат да се приемат много закони, обясни още той и добави, че не иска да прави прогнози, той и колегите му са мотивирани да положат всички усилия за нуждите на държавата. "Това е единственият шанс. Има политически сили, които разчитата на третия мандат, за да ни изхвърлят - това не трябва да се допуска", категоричен е Атанас АтанасовАтанас АтанасовАтанас Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има

Промяната на общият манталитет на ГЕРБ е много трудна задача и аз виждам каква битка е. Ние трябва да положим усилието да отговорим на нуждите на държавата. 

Що се отнася до убийството на Къро в ЮАР, той заяви, че според него някой разчиства неудобните свидетели. 

Последвайте канала на

Калина Христова
5771 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2023.05.26 | 12:14

9
Как може при ниска раждаемост да убиват в болницата родилките

2023.05.26 | 09:47

8
razbira se bokluk vse niakoi triabva da zapali fitila a balgarskiat narod da hvarlia sacki za da moje da se izmetat prestapniciite kato vas.
Елeкmpa

2023.05.26 | 09:46

7
Политико ще излезе със статия, Каскета изпревари Къро. Гноме, разбра ли, че не ГЕРБ а дълбоката държава на Крадеф, ви е записвала. Защо не расъждаваш ако можеш по това. Къро беше ликвидиран в ЮАР, където преди 1 седмица Крадеф беше случайно на без мислено посещение там. Там Вагнер има своя наказателен отряд, и заличиха следите за да не се разбере как дълбоката държава на Крадеф и Краднелия, иска да няма правителство. Не вярвам Копейкин да има пръст в тая работа, защото трябва и акъл, а при всяка слуга такъв липсва...
Елeкmpa

2023.05.26 | 09:46

6
Политико ще излезе със статия, Каскета изпревари Къро. Къро беше ликвидиран в ЮАР, където преди 1 седмица Крадеф беше случайно на без мислено посещение там. Там Вагнер има своя наказателен отряд, и заличиха следите за да не се разбере как дълбоката държава на Крадеф и Краднелия, иска да няма правителство. Не вярвам Копейкин да има пръст в тая работа, защото трябва и акъл, а при всяка слуга такъв липсва...
Те са най големите предатели

2023.05.26 | 08:58

5
Ако Василев направи партия ще гласувам за него, защото той държи за предизборните обещания, не иска да предава избирателите и българите трябва да застанат зад такива като него, в противен случай ще останем заложници на мафията на ББ и неговата мрежа в медиите от "Поли толози и АналИ за Тури и Прасе чни точки". Неко герб и ПП - продължаваме измамата да отиват на предсрочни избори заедно в коалиция и да видим заедно с техните малки партньори дали ще имат повече от 20%.
Киролацията на К.у.р.о

2023.05.26 | 08:52

3
Простия Киро си е Простия Киро. Когато си обграден със лайнари като Руди Гела, Ристьо Мазника, женерал Джуджи, Асен швестера и Лорер Мошеника няма нищо чудно, че и ти си до шия в лайната. Както казват древните римляни - кажи ми кои са ти приятелите за да ти кажа и ти какъв си. Ама да видят избирателите ви що да дрисльовци сте.

2023.05.26 | 08:56

4
червения генерал ги разбира тия работи...

2023.05.26 | 08:44

2
Американски помияр е този гном.
Жгф

2023.05.26 | 08:43

1
Защо не изказа съболезнования за къри Гном нещастен

Добави коментар

Водещи новини