Георги Ганев, ПП-ДБ: Не знам от ГЕРБ да са искали министерства

  • 25 май 2023 17:39

  • 1291
  • 2
Георги Ганев, ПП-ДБ: Не знам от ГЕРБ да са искали министерства
© Кадър: Нова нюз
Слушай новината Слушай новината

Ако бях на мястото на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, сигурно щях да поискам постове в целия Министерски съвет, но едва ли ще има преразглеждане на формулата, която бе постигната през уикенда с г-жа Габриел. Това коментира в ефира на Nova News депутатът от "Продължаваме промяната-Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (ПП-ДБ) Георги Ганев по повод слуховете, че от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в днес са поискали министерски кресла в проектокабинета Денков-Габриел.

Ганев обаче подчерта, че той не разполага с такава информация, поради което нито може да я отрече, нито да я потвърди.

Не знам да са искани други министерски кресла от страна на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Но ако има такава договореност, предстои обсъждане по структурите. Има възможност това да не бъде прието и в крайна сметка да няма сделка за правителство, посочи той.

По темата с държавния бюджет народният представител прогнозира, че парламентът няма да бърза с приемането на публичните финанси, защото при излъчването на редовно правителство може да настъпят промени по бюджета.

ПП сменят пет министри, ГЕРБ държат на МВР

Новият финансов министър по всяка вероятност ще изтегли проектобюджета на служебния кабинет заради високия дефицит, за да го внесе после с различни параметри, обясни Ганев.

При положение обаче, че не се стигне до редовно правителство, депутатът поясни, че ще има ново удължаване на бюджета от миналата година и така той ще действа и след датата 10 юни. Допълни още, че тогава НС ще разгледа предложения проектобюджет от служебната власт при съкратена процедура на първо и второ четене, като той ще функционира за период от шест месеца, т.е. до края на 2023 г.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1291 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.05.25 | 20:46

2
В Германия за второ тримесечие има спад на икономиката с 0.3% , германецът е умен и ще го преодолее, защото БВП е 3,7 трилиона, но какво се случва в Русия , за обикновените руснаци няма мерило , защото техния господар Путлер ги лъже и мами и руснака сяда пред телевизора, вечер и се налива до козирката с евтина водка , доволно заспива и казва на ум ; Слава Росии , но не знае , че прословутата " непобедима" армия е тотално разбита от украинците.....това беше една приказка за лека нощ на руските поробени тролчета в нета ....ДА ГО ДУХАТЕ СКАПАНЯЦИ
janis

2023.05.25 | 20:22

1
Земеделски и индустриален инвестиционен заем Ние сме банка, която предлага кредитни услуги за финансиране на различни ваши проекти в рамките на търговското земеделие и създаването на различни бизнеси. Предлагат се оферти от 8 000 евро до 5 000 000 евро с възможност за възстановяване на 2,5% лихва годишно. Свържете се с нас по имейл: (pacific-loan.service@outlook.fr) Чрез WhatsApp на номер: +33 745 550 314 благодаря ви, чакам да ви прочета много скоро

Добави коментар

Водещи новини