Акад. Денков с коментар за срещата на ПП-ДБ и Габриел

  • 12 май 2023 08:36

  • 2029
  • 4
Акад. Денков с коментар за срещата на ПП-ДБ и Габриел
© Bulphoto/архив

Кандидат-премиерът на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова ще се срещне днес с "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от".

Това е втори опит, след като представители на втората политическа сила не се явиха на разговори вчера заради отсъствието на двама от лидерите - Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на.

Пред медиите в кулоарите на парламента акад. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С заяви, че такава среща е нужна. Той потвърди отново, че Василев и Петков са в чужбина и директно от летище София ще отидат в НС за среща с номинираната за премиер. 

„Най-важното е да чуем какви са идеите на Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова – дали става дума само за смяна на един човек, или за истинска правосъдна реформа. Знаете, че трябва и промяна в Конституцията, за да бъде устойчива тази реформа. Има доста въпроси, на които ще очакваме отговор“, каза акад. Денков.

Радев: Внезапният порив на Габриел да поиска отстраняването на Гешев трудно предизвика възторг у мен

„За момента няма никакви нагласи за промяна на позицията на ПП-ДБ“, допълни той.

„Имаме своите основания за съмнения“, каза още Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С и добави: "Добри намерения много пъти са били изказвани".

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
2029 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Ломски

2023.05.14 | 19:51

4
ПП-ДБ винаги са на контра. От тях не може да се очаква нищо добро.
Десо

2023.05.12 | 20:21

3
Всяка среща с ДБ и ПП е безсмислена
народен глас

2023.05.12 | 09:35

2
къде са отишли да се натискат тия двамата главни пед@ли
КАЗАНО Е

2023.05.12 | 09:00

1
ЖЕНАТА Е ДОКАЗАЛ СЕ БЪЛГАРИН !НОСИ СВЕТЛИНА И НАДЕЖДА ЗА СПАСЕНИЕ!

Добави коментар

Водещи новини